To je to što me zanima!

I. Mravku istražni sudac odredio pritvor od 30 dana

Bivšeg šefa HEP-a kojeg su uhitili zbog sumnji da je po nerealno niskim cijenama prodavao struju, u subotu su izveli pred istražnog suca u Zagrebu
Vidi originalni članak

Ivana Mravaka, bivšeg šefa HEP-a kojeg su u petak uhitili zbog sumnji da je po nerealno niskim cijenama prodavao struju, u subotu su izveli pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu. On je odlučio da će Mravak u pritvoru u Remetincu biti mjesec dana. Osim Mravaka u petak su uhitili i Ivana Koštana, bivšeg predsjednika uprave TLM-a. On je u subotu bio na ispitivanju u USKOKU. Prvoosumnjičeni u aferi HEP je pak Damir Polančec. Ivan Koštan dobio je također mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • drug Tito_1 08.05.2010.

    a dali im je blokirana imovina njihova i bliže i dalje rodbine, da se šteta može naplatiti?

  • optimist2 08.05.2010.

    Scenario se već zna,malo obmanjivanja javnosti,mjesec dva u pritvoru i van radi nedostatka kompletnih dokaza.ne daj Bože da ikome hrvatsko pravosuđe mora pomagat,bolje da se čovjek odmah ubije ili da postane mafijaš,a takvih je previše.a gdje je Buljubašić,bitanga?

  • dalmatar 08.05.2010.

    Ovakvi eru milijune eura a sirotinji šaljete opomene za par stotina kuna duga. Sve to triba pozatvarat i ovo \" dana\" priotvorit u \" godina\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare