To je to što me zanima!

I oni imaju problema: Adria Airways suspendirala letove

Inače, slovenska je vlada u petak poručila da neće spašavati Adria Airways od mogućeg stečaja, koji je sve izgledniji s obzirom na poslovne probleme i proceduru u kojoj bi mogli ostati bez licence
Vidi originalni članak

Slovenska zrakoplovna kompanija Adria Airways suspendirala je letove u ponedjeljak. U kompaniji kažu da je taj potez privremen te da će takvo stanje trajati u utorak i srijedu. Ta je situacija pogodila 558 zaposlenika i nekoliko stotina putnika.

Radnici su objavili pismo u kojem navode da Adria Airways nije samo njihov posao već da su njihovi životi i životi njihovih obitelji zauvijek povezani s tom kompanijom, pišu Slovenske novice. 

Inače, slovenska je vlada u petak poručila da neće spašavati Adria Airways od mogućeg stečaja, koji je sve izgledniji s obzirom na poslovne probleme i proceduru tijekom koje bi taj zračni prijevoznik mogao ostati bez licence državne agencije za civilno zrakoplovstvo.

NISU IMALI UGOVOR Propast Thomas Cooka: 'U Puli nema problema na aerodromu'

Ministarstvo za infrastrukturu, koje vodi bivša premijerka Alenka Bratušek, u petak je objavilo da nema instrumente za pomoć Adriji, koju je država 2016. godine prodala fondu 4K Invest iz Münchena, koji je bio obećao da će sanirati slovenskog nacionalnog zračnog prijevoznika.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • POTPEC 24.09.2019.

    Prodaš strancu i očekuješ da će on voditi svoju i tvoju firmu kako triba. Nema toga jedna mora propasti, ali ne ona njegova nego kupljena. I šta je najvažnije taj isti stranac je i dalje na dobitku, jer dobio je nekretnine za malu lovu,

  • sitnozubi 24.09.2019.

    sve rasprodati strancima o očekivat sve najlipše malo morgen stvarnosti..

  • srecko64 24.09.2019.

    Sad ce psdati avioni !

Komentiraj...
Vidi sve komentare