To je to što me zanima!

I pohvalili se: Na bolesnu ženu tinejdžeri su bacili brašno i jaja

Velika Britanija: Policija je tinejdžere u međuvremenu našla i uhitila. Žena je nakon napada bila rastresena, no nije ozlijeđena. Susjedi kažu da su im mladići dobro poznati i da ih oni već dulje vrijeme teroriziraju
Vidi originalni članak

Nedavno je na društvenim mrežama objavljena fotografija žene u parku oko koje se nalaze četvorica tinejdžera. Ženu su zasuli jajima i brašnom te su ponosno pozirali. Daily Mail piše da je fotografija snimljena u gradu Bury St Edmunds u Suffolku u petak popodne.

Navode da je riječ o ženi koja ima psihičkih problema. Tinejdžeri su ju zadirkivali te je ona počela na njih vikati nakon čega su su ju zasuli jajima i brašnom.

Nakon što je žena klonula mladići su se fotografirali. Policija je tinejdžere od kojih su dvojica stari 15 i dvojica 17 godina, u međuvremenu našla i uhitila. Žena je nakon napada bila rastresena no nije ozlijeđena. Susjedi kažu da su im mladići dobro poznati i da ih oni već dulje vrijeme teroriziraju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • max2017 06.08.2018.

    kolonijalisti.........

  • dkmjnn 01.08.2018.

    Moderni odgoj. Dragi moji, da sam vam ja mater, nikada vam ovako nešto ne bi palo na pamet.

  • Honda orao 01.08.2018.

    Eto ovi su stoka, bitange, budući intelektualci, pranksteri,englezi, za razliku od naših maturanata? :) Ne odobravam, da se ne shvati krivo i šteta je, koliki ljudi po svijetu umiru,doslovce, od gladi, ami se razbacujemo hranom :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare