To je to što me zanima!

I premijerka i Šeks bacili oko na gradonačelnikov šal

Baš ti je dobar taj šal!, kazao je zadivljeno Šeks gradonačelniku Vukovara Sabi, koji mu je potom poklonio šal. Kosor se zbog toga malo pobunila
Vidi originalni članak

Premijerki Jadranki Kosor, pri posjetu Vukovaru, strašno se svidio šokački vezeni šal gradonačelnika Vukovara Željka Sabe. Dobacila mu je kompliment, a on joj se sa zahvalom nasmiješio. Potom je šal prokomentirao i ministar Pankretić kojemu se također svidio folklorni vez, a nije mu odolio ni Vladimir Šeks
 - Baš ti je dobar taj šal! - kazao je zadivljeno Šeks. Sabo je tada skinuo šal i stavio ga na vrat potpredsjedniku Sabora dodavši kako je on počasni građanin Vukovara pa mu ga zato poklanja. Premijerka Kosor potom je gradonačelniku spočitnula zašto je šal dobio Šeks, a ne ona, jer je i ona počasna građanka Vukovara.
 - Bila je to malo nezgodna situacija. Svi su htjeli šal, a ja  nisam znao što bih pa sam rekao da je to zato što je šal muški, a da ću njoj pokloniti ženski - izvukao se Sabo iznenađen naglim interesom oko njegova šala. Dodao je kako će sada nabaviti više takvih šalova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • blackwolf 17.01.2010.

    Dobro da nisu gradonačelnika skinuli do gola niš čudno od ovih pljačkaša...

  • nitron 17.01.2010.

    Uzmi šal i nađi neko drvo blizu...

  • user_43440 16.01.2010.

    da se nisi prodao Sanaderu kad si Glavaša optužio sad bi ti glavaš dao i kaput i šal i šokački šešir! prijatelja teško stekneš ali ga brzo izgubiš ako nepaziš!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare