To je to što me zanima!

I. Sanader: Ne zanima me što misli Zoran Milanović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sanader očekuje da će Sabor prihvatiti nove ministre već iduću srijedu, na samom početku zasjedanja. Dodao je da su mu mnogi čestitali
Vidi originalni članak

Premijer Ivo Sanader odbacio je zahtjev predsjednika SDP-a Zorana Milanovića da podnese ostavku na svoju funkciju. Kazao je kako ga ne zanima mišljenje Milanovića, nego hrvatskih građana. Dodao je da su mu mnogi građani čestitali na kadrovskim promjenama u Vladi. Kazao je i kako će Vlada raspisati javni natječaj za izbor novog ravnatelja policije, ali je naglasio da je Faber Vladin kandidat.
- Ako se javi netko bolji, izabrat ćemo boljeg - poručio je Sanader.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mate Telac 10.10.2008.

    Potpisujem se pod justicia-in komentar.

  • gucica 08.10.2008.

    hahahaha....pa gospodina Sanadera zanima naše mišljenje!Zašto onda sebe ne smijeni kad očito narod tako misli?!Ili njega zanima samo mišljenje mafijaša i njihovih odvjetnika?!Šta če s nama običnom sirotinjom,nas su več pokrali od nas nemaju nikakve koristi!

  • mirni1 08.10.2008.

    pun mi je kufer laži od strane političara. evo, sad žu vam objasniti gdje je kod nas mafija. upravo čitam kako je nafta u odnosu na zadnjih 6 mjeseci pojeftinila 40%. i tko onda diktira nama konačnu cijenu? a cijena benzina diktira sve ostale. a vlada prodaje tu istu inu. ljudi pa posložimo kockice malo! a ovaj sa slike mi priča kak mu građeni šalju poruke podrške. ma dosta je toga!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare