To je to što me zanima!

I Sašini prijatelji istražuju gdje je nestala Martina H.

BEZ TRAGA: Policija još nema tragove koji bi im pomogli da pronađu nestalu Martinu Horvat (28). Njenog dečka Sašu već su kaznili jer joj je prijetio
Vidi originalni članak

Prijatelji Saše L. (39), za kojeg policija i dalje sumnja da je upleten u misteriozni nestanak Martine Horvat (28), kažu da su započeli svoju istragu.
- Ako nije kriv, želimo to dokazati. I mi smo se uključili u potragu. Tražimo i Martinu i tragove koji bi nas doveli do nje kako bismo razriješili misterij, ma kakav on bio - rekao je jedan od Sašinih prijatelja. Saša je i dalje u Psihijatrijskoj bolnici u Vrapču. Navodno se ničega ne može sjetiti pa ni dana kad je Martina, prema njegovoj prvoj izjavi, izašla iz stana u Laništu. Policija je i dalje traži, no ozbiljnih tragova zasad nemaju. Pretražili su i ranč u Stupniku kraj Zagreba, na kojem je Saša držao pse, kao i vikendicu u Pisarovini.
Djevojka je već dulje pokušavala prekinuti sa Sašom, no prijetio joj je. Tako je u rujnu 2009. zagrebačkoj policiji prijavila da joj prijeti bivši dečko. Otišla je od njega, no ubrzo ju je našao  i zaprijetio: ”Polomit ću ti obje noge ne budeš li bila sa mnom”. Policija ga je tada privela zbog prijetnji i kazneno prijavila. Martina je nestala 13. ožujka. Posljednji ju je vidio Saša. Policija ga je uhitila pa pustila zbog nedostatka dokaza. Smjestili su ga u psihijatrijsku bolnicu jer je na ispitivanju prijetio samoozljeđivanjem.


MARTINA JE SE SPREMALA U SRBIJU I U SPLIT?
Prema riječima poslijednjeg Marininog poslodavca Duška Srijemca, ona se spremala otići U Srbiju kako se suočila s navodnim ubojicm svog oca. Srijemac je za Jutarnji list ispričao kako je vidio Marinu 5. ožujka te da mu je tada rekla da je našla ubojicu oca i da se želi obračunati s njim na svoj način. Slobodna Dlamacija pak piše da je prije nestanka otputovati u Split radi tečaja tetoviranja. Htjela se time baviti u Francuskoj. Navodno je u Splitu trebala odsjesti u slobodnom stanu Joška Atlagića, odvjetnika s uredom u Drnišu. No, on je odlučno demantirao glasine da je Horvat trebala odsjesti kod njega.
- Poznajem je samo iz viđenja i nisam je vidio mjesecima. Upoznao sam je prije par godina poslovno, dok je još studirala i radila. Povremeno bi me nazvala kad bi joj trebao neki poslovni savjet. Bili smo u odnosu koji čak nije bio ni poznanički. Sve sam ovo rekao i policiji. Nisu oni mene zvali, već sam se ja njima javio - ispričao je za Slobodnu Dalmaciju Atlagić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • audi rs 23.03.2010.

    Meni je ova prica cijela bolesna,pa kakvi su to sve ljudi bili oko te cure? Decko debil koji ju mlati,trga prste,gura pistolj u usta,a mama,brat i svi prijatelji su to znali i nikom nis,a brat ga jos i brani po novinama. A da ne spominjem drogicu i sve ostalo

  • palača 23.03.2010.

    nije ona bila obicna i idealna. droga, putovanja,svasta je bilo oko nje.pa tamara roglic,,,iako mi je zao cure,vjerojatno ju je taj psihopat ubio

  • malena1 23.03.2010.

    Treba staviti i sliku od tog majmuna, njenog dečka, možda je njega netko vidio kada je nosio tepih ili fotelju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare