To je to što me zanima!

I Silvio je zvao njezin broj: Na orgije dolazila i maloljetna Iris

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U dokumentima tužiteljstva pojavilo se još jedno ime djevojke koja je navodno sudjelovala u orgijama koje je organizirao talijanski premijer. Riječ je o Iris Berardi
Vidi originalni članak

Iris Berardi navodno je također sudjelovala na orgijama koje je pripremao talijanski premijer Silvio Berlusconi te je kao i Ruby tada navodno bila maloljetna. Iris koja danas ima 19 godina spominje se u dokumentima tužiteljstva koje istražuje skandal poznat pod nazivom Rubygate, piše Corriere della Sera. Iris je rođena 29. prosinca 1991. a navodno je u studenom i prosincu 2009., prije 18. rođendana bila u Berlusconijevim vilama na Sardiniji i u blizini Milana. Istražitelji ju smatraju 'svima znanom prostitutkom'. 

Iris je podrijetlom iz Brazila, a živjela je u talijanskom gradu Forli. Po struci je konobarica. Obožava odbojku. Sa 17 godina je otišla u Milano gdje je htjela postati hostesa. 

Istražuju ga zbog Ruby  

Tužitelji podsjetimo sumnjiče Berlusconija da je koristio usluge prostitutke Ruby koja je podrijetlom iz Maroka a kasnije je nazvao policiju i tražio da ju puste iz pritvora gdje je bila zbog krađe. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • shinkec 28.01.2011.

    kakav idiotizam... nema političara koji nije sjebo nekaj... bolje da je prašil 17. godišnje kurve nego da je pokral državu ko "neki"

  • HectorTheGreat 28.01.2011.

    a tko bi mu zamjerio???? samo krkaj care, nije ti jos puno ostalo, nemas se sto stedit!

  • Mali Mujo 27.01.2011.

    silvio koji joj je broj!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare