To je to što me zanima!

I sin gradonačelnika Željka Keruma parkira gdje hoće

Joško Kerum je u garaži prodajnog centra Joker u četvrtak parkirao BMW na mjesto rezervirano za invalide. Garaža centra je bila skoro prazna...
Vidi originalni članak

Joško Kerum, sin splitskoga gradonačelnika Željka, ugledao se na oca što se tiče nepoštivanja prometnih pravila. Naime, Kerumov sin je u četvrtak ujutro u garaži prodajnog centra Joker parkirao svoj BMW M3 na parkirno mjesto rezervirano za invalide. Garaža je bila gotovo prazna pa Joška na prekršaj nije natjerao nedostatak parkirnih mjesta nego bahati komoditet. Auto je parkirao uz ulaz koji iz garaže vodi na gornje etaže Jokera. Luksuznu jurilicu Jošku je tata darovao za 18. rođendan. Gradonačelnik Splita je prodajni centar nazvao prema sinu. Na najgornjem katu prodajnog centra mladi poduzetnik je smjestio i boksački klub Joker, čiji je vlasnik i predsjednik. Relativno mlad klub pod svoje okrilje uzeo je nekolicinu mladih i perspektivnih boksača. Tata Željko povremeno svrati u sinov klub kako bi ostao u formi i spriječio nakupljanje kilograma. U formi su i u nepoštivanju prometne kulture. Obojica parkiraju gdje žele. Tata je svojedobno zbog brze vožnje rekao da sportski auto ne može voziti sporo.

KUPIO MU BMW ZA 18. ROĐENDAN
Željko iz braka s Ankicom ima kćer Nevu i sina Joška. Željko i Joško jako su vezani. Željko je prodajni centar u Splitu nazvao prema sinovu nadimku. Jošku je za 18. rođendan kupio BMW.

ŽELJKO KERUM OSTAVLJA AUTE PRED RAMPOM, UZ ŠETNICE, NA ULAZU U RODILIŠTE...

1. OSTAVIO FERRARI PRED RAMPOM
Crveni Ferrari 599 GTB Fiorano Kerum je nepropisno parkirao 20. 1. ispred zgrade splitskog Poglavarstva - u suprotnom smjeru. Nisu ga kaznili.

2. PARKIRAO BMW I OTIŠAO NA KAVU
Željko Kerum izveo je svoju Fani na kavu 27. veljače 2010. BMW je nepropisno parkirao kraj taxi stajališta na Trgu  dr. Franje Tuđmana, uz šetnicu.

3. NEPROPISNO I PRED RODILIŠTEM
Krajem ožujka parkirao je BMW “sedmicu” pred splitsko rodilište dok je išao po Fani i sina Franu. Kratko se zadržao. Uvijek je, kaže, spreman platiti kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • The Prophet 10.07.2010.

    Pa šta ste blenuli u njega? Buši te gume ili ga ogrebi !

  • user_35318 10.07.2010.

    ma ljudi sta se cudite,ja sam iz Splita ,i nazalost imam invalidsku karticu,i kad se idem parkirat 90%parkinga je zauzeto autima bez oznake za invalidnost,To je tako u Splitu ,Valjda su se svi po kulturi ugledali na Keruma.

  • cika kure 10.07.2010.

    sto ste napali malog keruma,u toj garazi svi parkiraju na invalidska mjesta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare