To je to što me zanima!

I talijanski senator dao potpis: ''Milan Bandić je divan čovjek''

Aldo Di Biagio živi u Zagrebu, a predstavlja talijansku dijasporu. Hrvatski je ratni dragovoljac i oženjen Hrvaticom. Kaže kako mu je situacija oko Bandića ''čudna''
Vidi originalni članak

Odluku o potpisivanju peticije nisam donio kao talijanski senator nego kao građanin Zagreba, govori nam Aldo Di Biagio.

Predstavnik talijanske dijaspore u Europi sa zagrebačkom adresom potpisao je peticiju Kluba Milana Bandića “Stop političkim hapšenjima”.

- Smatram da je ovo što se događa čudno. To je nešto što ne postoji u demokratskim zemljama, nešto što ne postoji u Europi - govori nam Di Biagio.

Zbog toga je odlučio podržati zagrebačkoga gradonačelnika.

''Milan Bandić je divan čovjek''

- Upoznao sam Milana Bandića. On je divan čovjek i odličan gradonačelnik - zaključuje talijanski senator čiju su fotografiju potpisivanja peticije podijelili i administratori Bandićeve stranice na Facebooku. Objavili su i fotografiju Di Biagia s Bandićevim bliskim suradnikom Ivicom Lovrićem.

Talijanski senator je rođen u Rimu, a majka mu je bila Hrvatica. Doduše, nikad je nije upoznao. Djetinjstvo je proveo u sirotištu u Italiji. Početkom devedesetih surađivao je s humanitarnom udrugom koja je slala pomoć u Hrvatsku. Upoznao je tako i sadašnju suprugu. Ona je liječnica iz Šibenika. Imaju tri kćeri.

Di Biagio je sudjelovao u Domovinskom ratu. U vojsci je proveo tri godine, od ratišta u Slavoniji do posljednjih faza Oluje. Ranjen je kraj Maslenice. Potpisivanje peticije za potporu Milanu Bandiću počelo je u petak u podne. Dosad su je potpisali oskarovac Branko Lustig, bivši ministar pravosuđa Bosiljko Mišetić, predsjednica Udruge žena u Domovinskom ratu Marija Slišković, Zdravko Tomac...


Idi na 24sata

Komentari 91

  • miskec56 16.03.2015.

    Čudan si ti dok podržavaš takve lupeže, vodi ga na siciliju.

  • Ventusxs Ventus 16.03.2015.

    Svi koji podršku daju, vracaju dug Bandiću iz straha da i sami ne završe u buksi.

  • tkopajti 16.03.2015.

    mafia ostaje mafia

Komentiraj...
Vidi sve komentare