To je to što me zanima!

U kožnim cipelama? 'Vođa Kim osvojio planinu od 2744 metra'

S najviše točke planine, koju u Sjevernoj Koreji smatraju "svetom", Kim je poručio kako će upravo na mjestu na kojem stoji izgraditi spomenik, hotel i nekoliko odmorišta...
Vidi originalni članak

Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un popeo se na 2744 metra visoku planinu Mount Paektu probijajući se kroz debeli snježni pokrivač i led. Tu informaciju objavili su tamošnji mediji da bi još jednom istaknuli Kimove "super-moći". 

Kako se to kroz snijeg i led uspio popeti na vrh u uglancanim kožnim cipelama i zašto sa sobom nije imao nikakvu posebnu planinarsku opremu, nisu objasnili. 

S najviše točke planine, koju u Sjevernoj Koreji smatraju "svetom", Kim je poručio kako će upravo na mjestu na kojem stoji izgraditi spomenik, hotel i nekoliko odmorišta, prenosi Independent.

JONG-UN VOLI HRVATE Nikada nećete pogoditi za koji klub navija diktator Sj. Koreje

- Kim se često penje na Mount Paektu, ali ovo je prvi put da je imao tako ugodno vrijeme, gotovo kao u proljeće. U njegovim očima bio je odraz jake socijalističke nacije koja punom snagom napreduje i ne pokorava se nijednom zlom vjetru na planetu, napisao je dnevni list Rodong Sinmun.

Ovo nije prvi put da sjevernokorejska sredstva informiranja veličaju "nadljudske moći" svojih lidera. Baš kao i njegov otac i djed, i Kim Jong-un je gotovo "nadnaravno biće" koje je, prema propagandnim objavama, naučilo voziti kad je imalo tri godine, a s devet godina pobijedilo u utrci jahtama. 

'UBRZAT ĆE SAMOUNIŠTENJE!' Vježba SAD-a i Južne Koreje; Kim najavio 'strašnu odmazdu'

U službenoj Kimovoj biografiji stoji čak i da on nikad ne mora urinirati niti obavljati veliku nuždu jer je njegovo tijelo izvrsno "podešeno". 
 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • nori 🖖 12.12.2017.

    Leti ko Superman

  • ozanavg 11.12.2017.

    Sto ce mu onda svo to naoruzanje kad sve moze rijesiti magijom

  • surivlaj 11.12.2017.

    Ovi je luđi od vranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare