To je to što me zanima!

I zagrebački ogranak HDZ-a je za Istanbulsku konvenciju

Županijski odbor HDZ-a Zagrebačke županije odluku je donio golemom većinom, s 33 glasa ZA i samo 4 protiv. na svojoj sjednici održanoj sinoć u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nakon šibensko-kninskog, osječko-baranjskog, dubrovačko-neretvanskog, splitsko-dalmatinskog i virovitičko-podravskog HDZ-a, Županijski odbor HDZ-a Zagrebačke županije šesta je zaredom županijska organizacija naše stranke koja je i službeno dala punu podršku nacionalnom vodstvu HDZ-a i predsjedniku Andreju Plenkoviću za nastavak procesa ratifikacije Konvencije Vijeća Europe o sprječavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji.

33 za, 4 protiv

Županijski odbor HDZ-a Zagrebačke županije odluku je donio golemom većinom, s 33 glasa ZA i samo 4 protiv. na svojoj sjednici održanoj sinoć u Zagrebu

- Nakon argumentirane i demokratske rasprave o stvarnom sadržaju Konvencije, otklonjene su sve dvojbe oko ratifikacije. Iz Konvencije ne proizlazi ni najmanja obveza da se u naš pravni poredak uvede tzv. treći, neutralni spol ili da se, primjerice, priznaju istospolni brakovi. Nema nikakvih „roditelja 1“ i „roditelja 2“, kako se to u zadnje vrijeme manipulira. Konvencija je u skladu s Ustavom RH te ona ničim ne ugrožava naše tradicionalne vrijednosti. Stoga je i bila očekivana ovakva i više nego uvjerljiva većinska odluka članica i članova naše županijske organizacije - zaključio je nakon sjednice predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Zagrebačke županije Dražen Barišić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cimerrr 21.03.2018.

    Plenki je HDZ pretvorio u LGTB udrugu! Vjerodostojno!

  • krao_sam_1 21.03.2018.

    Mi iz HDZ-a širimo ljubav među građanima. Mi smo u misiji. Misionari ljubavi.

  • KALIMERO 21.03.2018.

    Pogledajte što u Bujici govore oni koji znaju, a ne oni koji griju fotelje i nemaju nimalo odgovornosti prema budučim generacijama ... prema svojoj djeci!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare