To je to što me zanima!

"Iako ima ružno prezime, Srba bi rado zvali u našu koaliciju"

Pregovarat ćemo samo s istaknutim pojedincima, poput Danijela Srba. Njega bi rado vidjeli uz sebe, on nam je simpatičan, iako ima ružno prezime, kaže Ćorić
Vidi originalni članak

Ivan Tepeš, novi predsjednik HSP dr. AS, stranke koju je donedavno vodila Ruža Tomašić, u Sisku je zajedno s glavnim tajnikom stranke Perom Ćorićem govorio o projektu pravaški kišobran koji bi trebao ujediniti sve pravaške opcije za nastup na predstojećim parlamentarnim izborima. 

Ćorić je odmah, javlja Jutarnji.hr, naglasio kako nema teorije da sjednu za isti stol s Pejom Trgovčevićem i njegovim "partizanima iz HSP-a", ali u toj stranci ipak vidi i neke povoljnije sugovornike.

- Pregovarat ćemo samo s istaknutim pojedincima, poput predsjednika HSP-a Danijela Srba. Njega bi rado vidjeli uz sebe, on nam je simpatičan, iako ima ružno prezime - rekao je Ćorić i dodao kako će pravaši, dođe li do zbližavanja, imati barem pet, šest mjesta u Saboru.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • TomislavVladović 01.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • oktopus1 30.01.2015.

    koja blesavoca

  • Milogled Bluff 29.01.2015.

    Danijel Srb...e gospodine Ćoriću, da npr. vi i gosp. Srb živite u Švicarskoj, što mislite kojem od vas dvojce bi sa njegovim prezimenom bilo lakše i jednostavnije???? Raspitajte se malo gospodine Ć i ć, hehehe! Reći ću vam samo jednu stvar: sa vašim prezimenom bili bi "marka jednog automobila koji je nekad bio jako rasprostranjen na našim prostorima"... pa ti onda pričaj o ružnim prezimenima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare