To je to što me zanima!

Iako nisu uspjeli srušiti rekord, ovi nudisti su se dobro zabavili

Velika Britanija: Osim obaranja rekorda, kupanje nudista imalo je humanitarni karakter. Skupili su tisuće funti za udrugu 'Mind' koja pomaže psihički oboljelima
Vidi originalni članak

Više od 200 kupača je unatoč jesenskim uvjetima u subotu ujutro u zaljevu Druridge u sjeveroistočnoj Engleskoj  pokušalo srušiti svjetski rekord u najvećem broju nudista na kupanju. Brojka koju ipak nisu uspjeli srušiti bila je 400, koliko se nudista okupalo prošle godine na plaži u Walesu.

Ipak, kupanje je imalo i jedan humanitarni cilj, prikupljanje novca za udrugu 'Mind' koja pomaže psihički oboljelima.. 

Organizatorica i jedna od nudistica, Jacqueline Higginson (34) rekla je za Telegraph da je ona bila i na kupanju nudista kada je oboren svjetski rekord u Walesu. 

- Danas nas nije bilo dovoljno za rekord, ali je bilo vrlo zabavno. Izabrali smo udrugu 'Mind' jer sam mi problemi psihičkih bolesnika bliski, kako privatno tako i poslovno jer radim kao bolničarka. Nadam se da smo danas za udrugu prikupili tisuće funti - rekla je Higginson.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • pustertal 24.09.2012.

    muški su trebali napaviti vlak

  • akitainu 24.09.2012.

    ZALAZAK JE UPRAVO PREKRASAN...ovi ga samo kvare :))

  • tomi07 24.09.2012.

    ja ssmatram da su kompleksi u normalnoj granici ok, mislim zao mi je ali zasto bi ovo morao netko gledati, ljudi bi tebali biti svjesni i vrlina i mana, vrline isticati a mane prikrivati, nisam za i ne vijerujem u ono ja se dobro osjecam u svojoj kozi, pogotovo ako si cura i imas 20ak ili 30ak godina visoka 170 i imas viska kila, ne vijerujem u to , uostalom to nije ni zdravo biti debeo... prema tome ljepo je vidjeti ljepu zenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare