To je to što me zanima!

Iako su najavili ukidanje pet agencija, treba im više novca

Iak je Vlada najavila ukidanje pet agencija, one će se samo preimenovati. prekrojiti i pridružiti nekim drugim državnim agencijama. Proračunom su predvidjeli više novca
Vidi originalni članak

Proračun za 2011. godinu predviđa 6,8 milijuna kuna više nego prošle godine i čak 314 milijuna više nego 2008. godine iako je Vlada najavila ukidanje pet agencija, piše Jutarnji list. Za 30 hrvatskih agencija predviđa čak milijardu i 594 milijuna kuna. Agencija za promicanje izvoza u ulaganja, Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, Agencija za strukovno obrazovanje, Agencija za obrazovanje odraslih i Hrvatska agencija za borbu protiv dopinga u sportu bit će samo prekrojene, preimenovane ili pridružene nekim drugim državnim agencijama. Međutim, zakon o ukidanjima i spajanjima agencija nije još prošao saborsku proceduru. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mane09 06.12.2010.

    sad triba otvorit agenciju za preimenovanje tih agencija, onda nadzorni odbor za tu agenciju.... posal za cilu rodbinu

  • NatalijaMarković 06.12.2010.

    Gad... Jadro-Kosorice molim te izmisli agenciju za savjetovanje mjesnih zajednica, kako bi zaposlila još HD.- ovaca tako da mi u Zagrebu ne moramo ništa radit! Olakšat češ banditiću posao!!!

  • piccolo 06.12.2010.

    Dali ima još neko tko se dosad nije uvjerio da ja Jadranka koja stoji ispod svoje retuširana forografije živi kri... Ja je nevolim, ali da je tak bles... to nisam mogo vjerovat. Sad vjerujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare