To je to što me zanima!

'Ideju Mosta nećete spriječiti, samo ćete na njoj slomiti zube'

Svih ovih godina u lokalnim sredinama doživljavali smo neugodnosti, pritiske, pa i fizičke sukobe upravo s članovima i simpatizerima HDZ-a i stranaka Domoljubne koalicije, piše Petrov
Vidi originalni članak

Čelnik Mosta Božo Petrov putem Facebooka se osvrnuo na posljednji nasrtaj na čelnika Nezavisne liste mladih u Vrgorcu, Antu Pranića. Petrov piše kako ga je fizički napao brat čelnika vrgoračkog HDZ-a Mate Primorac, poručivši kako ''ideju Mosta neće spriječiti nikakvom silom''. 

Njegovu objavu donosimo u cijelosti. 

- Posljednjih šest mjeseci, kako bi sakrili neke nečasne radnje prema Mostu tijekom pregovora, a i zato što je tako naprosto lakše objasniti neke stvari, Most je u jednom dijelu medija kontinuirano predstavljan kao kukavičje jaje i trojanski konj HDZ-a. Mi članovi, zastupnici i čelnici Mosta koji smo svih ovih godina svjedočili nastajanju naše ideje u sredinama iz kojih potičemo, znali smo da je to jako udaljeno od istine.

Naime, svih ovih godina u svojim lokalnim sredinama doživljavali smo neugodnosti, pritiske, pa i fizičke sukobe upravo s članovima i simpatizerima HDZ-a i stranaka njihove Domoljubne koalicije.

Nažalost, ovih dana to se ponovilo. U Vrgorcu, gdje Nezavisna lista mladih koja uživa punu potporu Mosta, na njenog čelnika Antu Pranića, u lokalnom kafiću grubo je nasrnuo i fizički ga ozljedio brat čelnika vrgoračkog HDZ-a, Mate Primorac, ujedno i novinar Slobodne Dalmacije.

Most poručuje njemu, a i svima drugima koji će u budućnosti pokušati silom ili na druge nedopustive načine vršiti pritisak na članove Mosta ili nezavisnih lista koje uživaju našu potporu, da batina ima dva kraja.
Ali na onom našem kraju ne kriju se udarci pepeljarom, gušenja ili gaženja automobilom, ovo su sve redom nabrojani istiniti događaji, na našem se kraju batine krije predana borba do zadnjeg atoma snage, za bolju Hrvatsku i za čiste račune u našim sredinama. Ideju Mosta nećete spriječiti nikakvom silom, samo ćete na njoj polomiti zube
- stoji u objavi Bože Petrova.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • oktopus21 21.05.2016.

    uistinu ste ljudi jakog karatera sve sto kazete to i ostvarite,ali u masti,ratoborni bulj nakon pjevanja borbenih o karamarku,nakon sto mu andrija iscita par recenica iz evanđelja po marku,prede na ljubavni melos i poce pojesmu o onome sto je bilo prosle godine i za sve okrivi bivse,od opernog pjevaca ode u narodnjake i poce ion cupkati kako drugi hice

  • Gena Vava 20.05.2016.

    Eh Petrove, samo ti pričaj ali si i dalje zajedno sa HDZ-om....Pametnome dosta....

  • teri2602 20.05.2016.

    Božo, vjerujem da mnogima koji su pročitali ovu tvoju izjavu na Facebook-u nije jasno zašto je MOST ušao u koaliciju sa HDZ, a kad je već i ušao, postavlja se pitanje zašto je još uvijek u toj istoj koaliciji. Po svemu sudeći polako izlazi na vidjelo razlog tvog gnjeva kad si izašao iz Pantovčaka i objavio da ćeš razgovarati samo sa HDZ-om.

Komentiraj...
Vidi sve komentare