To je to što me zanima!

Identificirali su marince koji su urinirali po tijelima Talibana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što se video vojnika kako uriniraju po civilima proširio internetom, američko ministarstvo obrane kontaktiralo je afganistanskog predsjednika Hamida Karzaija
Vidi originalni članak

Američka vojna mornarica izvijestila je kako su identificirali dvoje marinaca koji su u Afganistanu urinirali po truplima. Na internetu je procurila snimka na kojoj se vidi kako muškarci uriniraju po tijelima i zezaju se, ali američke vlasti su samo izvijestile kako su otvorili istragu te nisu htjeli ništa komentirati.

U petak je objavljeno kako su urinirali po Talibanima, ali njihov identitet i dalje nisu otkrili javnosti jer je istraga još u tijeku. Američke i afganistanske vlasti ocijenile su čin vojnika "bijednim". Nije poznato tko je video objavio na You Tubeu. 

Nakon što se video proširio internetom, američko ministarstvo obrane kontaktiralo je afganistanskog predsjednika Hamida Karzaija. Karzai je oštro reagirao te je rekao kako to nije primjereno ponašanje za američke vojnike, javlja BBC. I američka državna tajnica Hillary Clinton kazala je kako je snimka "užasna".

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Neutrino_1 16.01.2012.

    Tako ce i po svima kojima su podarili drzavu.

  • filister 13.01.2012.

    Kaj tek rade živima?

  • gogson00 13.01.2012.

    što reći, video govori sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare