To je to što me zanima!

IDS-ov kandidat za čelnika države bit će Damir Kajin

Ivan Jakovčić je rekao da su već zvali oporbu da izađu sa zajedničkim kandidatom, a da to oporbu očito ne zanima jer je dio stranaka već u kampanji
Vidi originalni članak

Predsjedništvo IDS-a na sjednici u četvrtak navečer u Puli dalo je potporu potpredsjedniku stranke Damiru Kajinu za kandidaturu za predsjednika Republike na idućim predsjedničkim izborima.
- Kajin je dobio potporu svih članova tog tijela, a kandidaturu još trebaju potvrditi i ostala stranačka tijela, no 'ona nije upitna' - izjavio je predsjednik stranke Ivan Jakovčić. Dodao je da je stranka više puta pozivala opoziciju da izađu sa zajedničkim kandidatom, no da to zajedništvo opoziciju očito ne zanima jer su neke stranke već u kampanji.
U "inicijativu zajedništva za Republiku", koju pokreću zbog krize u zemlji, IDS će pozvati HNS, SDP, manjinske stranke i predstavnike nacionalnih manjina, a potporu očekuju i od predsjednika Republike Stjepana Mesića.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Dora 10.07.2009.

    Neće Kajin dobiti široku podršku iako je zgodno poslušati njegove rasprave u Saboru. Čini se da je pošteniji od većine, ali nema ono nešto - karizmu. A ljuti me i to da se oporbenjaci nikako ne mogu dogovoriti za JEDNOG ZAJEDNIČKOG KANDIDATA.

  • mayhem26 10.07.2009.

    Auuuuuuuuuu za ovog frajera cu obavezno glasati...........Kakav lik......

  • nogometas05 10.07.2009.

    sta je admine-imas problema s tim sto govorim istinu??Ovaj na slici je lopov i izdajnik Hrvatske i svega svetog u njoj!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare