To je to što me zanima!

Igrači najradije gađaju Ivu Sanadera te Vlatku Pokos

Na portalu 24sata grudom snijega možete gađati sve mete koje želite, a niste imali čime! Sanader i Vlatka omiljene su mete igračima u igrici "U facu"
Vidi originalni članak

Ni legendarni tenkić neće zaštititi Milana Bandića ako ga u našoj igrici precizno naciljate grudom snijega. Premijera, Modnog Mačka, Vlatkicu, Simonicu i druge poznate i slavne likove morate pogoditi “kak se spada” - posred face, energično i brzo, inače će vas oni razoriti odvratnim odgovorom - stavit će vam šal oko vrata, razvaliti glupošću, počešljati ili izvesti neku drugu opačinu. Bolje da vi njih zavijete u bijelo nego da oni vas zaviju u crno - takve su to face. Igra se mišem. Biraju se tri od devet ponuđenih faca. Broje se samo pogodci u lice, onako, za šljivu. Do 17 sati igrači su najradije odabirali Sanadera, a najviše pogodili Vlatku Pokos u glavu. Nagradne sekunde osvajaju se grudanjem faca do totalke i pogodcima u druge objekte. I, oprez! U ovoj igrici nikako ne smijete pogoditi Nika Titanika, Djeda Mraza i Šteficu jer ćete izgubiti pet dragocjenih sekundi. Igricu isprobajate u rubrici BINGO.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • JUNDOSS 30.12.2008.

    Neću ja gađat čelne ljude naše domovine,nisu me zatvarali ni kad sam kao mali baca karanfile pred Titovu štafetu,što bi sad riskira da me proglase neprijateljem ovoga režima.

  • hipron 19.12.2008.

    ja bi ga rado kamenom ili ciglom,postoji li taka igrica ?

  • lexus 18.12.2008.

    Poruka za autore igre:Dajte napravite ove likove iz ovogodisnjeg big brothera. Rina bi sigurno imala najvise glasova

Komentiraj...
Vidi sve komentare