To je to što me zanima!

Igraj i osvoji skijanje: Tri dana i tri noći uživajte u Piancavallu

Nagradna igra trajat će od 17. do 22. prosinca. Da bite osvojili nagradu potrebno je sakupiti šest kupona koje ćemo objaljivati u 24sata. Uz to tri pretplatnika je u prilici osvojiti i sporedne nagrade, tablet, laptop i TV
Vidi originalni članak

Skijaški centar Piancavallo smješten je u talijanskoj pokrajini Friuli Venezia - Gulia - u provinciji Pordenone.

Piancavallo je malo šarmantno planinsko mjesto koje okružuju planine koje čine skijalište Piancavallo. Skijalište se prostire na 1300-1850 metara nm/v. Zbog svog položaja ubraja se u najsunčanija skijališta, a s terase jednog od mnogobrojnih restorana na skijalištu, okruženi snijegom, uživat ćete u pogledu na Jadransko more. Na oko 20 km ski staza svih kategorija posjetitelji mogu uživati u skijanju i snowboardanju. Piancavallo je kao skijalište počeo s radom u kasnijim 60-im godinama i prvo je talijansko skijalište u kojem se počeo koristiti umjetni snijeg. Od 1980. Piancavallo je bio domaćin nekoliko natjecanja Svjetskoga kupa u alpskom skijanju za žene.

Želite li osvojiti skijanje, od subote do četvrtka, od 17. do 22. prosinca, potrebno je sakupiti šest kupona koje ćemo objavljivati u 24sata. Nakon toga objavit ćemo joker kupon koji zamjenjuje jedan, bilo koji propušteni kupon. Tri pretplatnika u prilicu su osvojiti i sporedne nagrade, Asusov tablet, HP-ov laptop i Philipsov LED televizor.

VIše potražite u redovnom izdanju 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Licitarsko_srce 21.12.2016.

    Niti besplatno neću skijanje niti sniijeg niti sanjkanje, niti grudanje, ništa :D Hoću ljeto nazad :D

  • bijesna baba 19.12.2016.

    Ja bih u toplije krajeve na kupanje

  • UsraSamSe1 16.12.2016.

    Naši političari nisu ništa igrali a svi do jednog su osvojili skijanje na 2 tjedna i njihove obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare