To je to što me zanima!

IKEA objavila katalog: Klikom miša do proizvoda i svih cijena

IKEA je objavila online izdanje kataloga na 330 stranica. Tvrde da od ukupno 9500 proizvoda njih oko 7000 ima nižu ili istu cijenu od onih u IKEA-i u Grazu ili Villeseu
Vidi originalni članak

Hrvatska IKEA svečano otvara svoja vrata u Rugvici 21. kolovoza u 10 satiNajiščekivanija robna kuća u Rugvici, u neposrednoj blizini Zagreba, prostire se na čak 38.000 četvornih metara, imat će 340 zaposlenih i 9500 artikala.

U petak, 1. kolovoza, IKEA je objavila online izdanje svojeg kataloga u kojem na 330 stranica građani i potencijalni kupci mogu provjeriti kakve su cijene.

U IKEA-i tvrde da su cijene u hrvatskom katalogu, u usporedbi s najbližim robnim kućama u Grazu i Villeseu, u prosjeku nešto niže. Navode da od ukupno 9500 proizvoda otprilike 7000 proizvoda ima nižu ili istu cijenu.

Inače, katalog za hrvatsko tržište tiskan je u 700.000 primjeraka, a više od 200.000 primjeraka kataloga dostavit će se narednih dana u poštanske sandučiće u krugu 60 kilometara od zagrebačke robne kuće.

Katalog je dostupan i kao lokalizirana iOS i Android aplikacija, a osim što kroz njega možete skinuti cijeli katalog artikala, dostupna je i mogućnost da kroz 'proširenu stvarnost' vidite kako bi velik dio proizvoda izgledao u vašem stanu. Kaučeve, ormare i ostale proizvode na ekranu tableta ili telefona možete virtualno razmjestiti kako bi otkrili uklapa li se to u vaš dom. 

Pogledajte IKEA-in online katalog.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • danicako 01.09.2014.

    ...samo se trgovine u hrvatskoj otvaraju....tko će to sve kupovati? A di je proizvodnja? I tu bi se ljudi zaposlili....to će biti tako, jedna trgovina namještajem se otvara druga će se zatvoriti i tako sve u krug...ne mogu sve opstati

  • kala40 17.08.2014.

    super jos jedan centar po kojem ce roditelji izvoditi svoju djecu nedjeljom

  • knightrieder 08.08.2014.

    Zanimljivo je što se tiće tih stranih firmi koja se bavi sa drvom što po meni puno kvalitetniji robu imaju naši proizvođači koja jest nešto skuplja ali puno kvalitetnija ali u svemu ovome netko ima koristi.Smješno je i to kad taj isti strani kupac traži naš Hrvatski proizvod od drva to mora biti savršeno čisto drvo bez ikoje kvrgice na njemu ili posebno tu itamo koja ali određene veličine ili oblika kojeg ne možeš naći na dasci da srušiš 2-3 stabla no ako pogledaš ovaj katalog njima na ormaru i sl. može biti 500 kvrga bilo kojih dimenzija i što se tiće robe od masiva i ljudima je to sve ok.Nije čudo što nam propada drvna industrija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare