To je to što me zanima!

Ikea povlači opasnu lampu: Troje je doživjelo strujni udar

IKEA moli sve kupce GOTHEM lampi da ih odmah prestanu koristiti te da ih uz puni povrat novca vrate u robnu kuću IKEA, čak i ako one normalno funkcioniraju
Vidi originalni članak

Iz Ikee su priopćenjem poručili da iz ponude povlače sva tri modela GOTHEM lampe zbog opasnosti od strujnog udara te pozivaju kupce da proizvod vrate u robnu kuću uz puni povrat novca. 

- Nakon što su u njima pronađeni oštećeni kablovi, IKEA povlači iz prodaje GOTHEM lampe zbog opasnosti od strujnog udara. Oštećeni kabeli mogu dovesti napon u metalno kućište lampe te uzrokovati sigurnosni rizik.

IKEA moli sve kupce GOTHEM lampi da ih odmah prestanu koristiti te da ih uz puni povrat novca vrate u robnu kuću IKEA, čak i ako one normalno funkcioniraju.

Iz prodaje se povlače sva tri modela GOTHEM lampi - dvije stolne i jedna podna. 

IKEA nije zaprimila izvještaje o ozljedama, no zaprimila je izvješća o slučajevima u kojima su dva kupca i jedan zaposlenik robne kuće IKEA doživjeli strujni udar. Sigurnost proizvoda izuzetno je važna za tvrtku IKEA te GOTHEM lampe povlačimo iz prodaje kako bismo izbjegli ikakve daljnje incidente i moguće ozljede te kako bismo osvijestili kupce o opasnosti - priopćili su na svojim internetskim stranicama. 

GOTHEM lampe prodaju se na svim tržištima robne kuće IKEA od listopada 2015. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Ništanovo 17.03.2016.

    Neka ih poklone Saboru. Buduči da sastanče do kasno u noć neka se malo i "ugriju"

  • fallout2 17.03.2016.

    šta te ne ubije ojača te

  • Jersey 17.03.2016.

    nek prestanu pravit to smeće u China

Komentiraj...
Vidi sve komentare