To je to što me zanima!

IKEA: Vratite lampe 'Calypso' jer staklena sjenila mogu pasti

Svi naši proizvodi su testirani i usklađeni s važećim standardima i zakonima. Unatoč tome, primili smo izvješća da su CALYPSO staklena sjenila padala, poručili su iz IKEA-e
Vidi originalni članak

Trgovina namještaja IKEA poziva sve kupce koji su kupili stropne lampe CALYPSO, nakon 1. kolovoza 2016., da provjere oznaku datuma na proizvodu. 

IKEA povlači sve CALYPSO lampe proizvedene između i uključujući ove oznake datuma proizvode: 1652 do 1744 (oznake se nalaze na naljepnicama s tehničkim detaljima lampe, odnosno na postolju koje se montira na strop). 

Naime, IKEA je primila izvješća o padu staklenih sjenila. 

- IKEA poziva sve kupce koji posjeduju CALYPSO stropne lampe proizvedene tijekom spornih datumskih oznaka da ih vrate u robnu kuću, gdje će im biti zamijenjena novom CALYPSO stropnom lampom ili punim povratom plaćenog iznosa. IKEA ne zahtijeva nikakve dokaze o kupnji - priopćili su iz tvrtke. 

- Iako je iznimno niska vjerojatnost da će se daljnji padovi opet dogoditi, rizik je više nego dovoljan razlog da IKEA povuče sporne lampe - kazala je Emilie Knoester, menadžerica odjela za rasvjetu i pametne domove u IKEA of Sweden. Dodala je kako je sigurnost kupaca najvažnija, a kako je povlačenje zahvaćene serije mjera predostrožnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sparkling Star 26.09.2018.

    Nikad me nije privlačila ta IKEA i ne znam što drugi vide u tom ružnom namještaju.

  • MujoVoliFatu 26.09.2018.

    Joj sto je tu cudno pa namjestaj im je od papira napravljen. Na stol doslovno ne smije mokra casa jer je isti razmoci i odljepi. Ja tamo samo idem na one hot dogove i cugu. Pijem malo kolu,malo fantu, malo brusnicu, pa kavicu, dok mi se casa ne raspadne.

  • povijest činjenica 26.09.2018.

    Znači da smo mi "žnj" liga i kada je namještaj u pitanju ... koja anti-reklama za Ikeu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare