To je to što me zanima!

Ilegalni imigranti pokušali ući u Hrvatsku, spriječili njih 54-ero

Primorsko-goranska policija u šest je navrata zatekla 54 strana državljanina u pokušaju ilegalnog prijelaska državne granice Republike Hrvatske, na području Matulja i Čabra..
Vidi originalni članak

Primorsko-goranska policija u utorak i srijedu u šest je navrata zatekla 54 strana državljanina u pokušaju ilegalnog prijelaska državne granice Republike Hrvatske, na području Matulja i Čabra, te ih je spriječila da ilegalno prijeđu granicu.

Dio stranih državljana zatečen je na matuljskom području u blizini mjesta Rupa, Mučići i Zvoneće, a dio na čabarskom području.

Na matuljskom području zatečen je državljanin Albanije za kojeg je temeljem odredbi Zakona o strancima donijeto rješenje o protjerivanju i određen rok za napuštanje Republike Hrvatske te državljani Afganistana,  tražitelji azila u Republici Hrvatskoj.

Preostali strani državljani zatečeni su na čabarskom području te je u tijeku utvrđivanje njihova identiteta i državljanstva, kao i drugih relevantnih činjenica, priopćeno je iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • -wakeTfUp- 01.09.2016.

    znači one koje uhvatimo pri nelegalnom prelasku granice za izaći iz hrvatske, a već su nelegalno u nju i ušli - imaju pravo tražiti azil ovdje??? jbte. nadam se što skorijoj brojci od 20, 30 000 ovih migranata - možda nam tada sjevne u glavine nešto poduzeti!!

  • ajetodoo 01.09.2016.

    Koja je ovo glupost?! Ako su pohapšeni , onda su ušli.A ako su na tom graničnom prijelazu ušli, onda su došli sa "zahoda".A ako su htjeli izići prema zahodu trebalo ih je pustiti, a ne se sad zajebavati s njima na moj trošak.

  • SamoJedanPoljubac 01.09.2016.

    Da li je auto ovog članka glup ili neobrazovan??Nek nam objasni kako je to MUP RH spriječio ove ilegalce u ilegalnom ulasku u RH??Oni su već itekako ilegalno ušli u RH!!Danas uistinu svaka šuša može biti novinar!!!Bit će toga svakim danom sve viš.Očito je da su ilegalci shvatili da je puno teže zaštiti granicu između RH i BIH nego onu sa Srbijom.Naravno da im u tome svesrdno pomažu "domoroci" uz "sitnu" novčanu naknadu.Opet cvate biznis sa ilegalcima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare