To je to što me zanima!

Ima četiri godine i 62 kg, mrzi hodati, a od plivanja ogladni

Lu Hao (4) počeo se debljati s tri mjeseca. Mrzi hodati, a ako ne pojede tri porcije za ručak ne prestaje plakati. Često ga vode na plivanje, ali poslije bude još gladniji
Vidi originalni članak

Kinez Lu Zhihao (4) visok je 1,1 metar, a težak nevjerojatnih 62 kilograma. Dječak se rodio s 2,6 kg, ali od trećeg mjeseca počeo je drastično dobivati na kilaži.

Zabrinuti roditelji odveli su ga kod nekoliko liječnika. Prvo su bili uvjereni da ima tumor na mozgu, ali pretragama su ustanovili kako ne postoji medicinski razlog debljanja. Ipak, ako se nastavi ovako debljati, stradat će mu srce.

Lu Zhihao pet puta je veći od prosječnog djeteta svoje dobi, piše Daily Mail. Za vrijeme ručka pojede tri zdjele hrane.

- Pojede više od mene i supruge skupa - rekao je otac Lu Yuncheng. Majka Chen Yuan objasnila je kako mu moraju dati jesti koliko želi jer inače ne prestaje plakati. Iako ga pokušavaju zdravo hraniti i igrati se s njim kako bi se što više kretao, Lu je dobio deset kilograma prošle godine. Majka ga više ne može ni podići.

- Nitko u našim obiteljima nije debeo - rekao je otac. Lu mrzi hodati pa ga majka svaki dan mora voziti u vrtić na motoru. Ima gomilu igračaka, ali najdraži mu je Superman jer 'leti i tuče zločeste ljude'. Međutim, kad su ga pitali bi li volio biti kao on, hihotao se i rekao 'Ne, ja sam predebeo!'. Roditelji ga često vode na lokalnu rijeku na plivanje. Međutim, poslije bude još gladniji. 

Lokalni mediji uvjereni su kako je samo riječ o lošim prehrambenim navikama. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • nika90 15.04.2011.

    Ne razumijem te roditelje, mali ima više kila od mene a starija sam 17 godina od njega...katastrofa! Šta mu daju da tolko jede, za 3 godine neće moć ništa...ako doživi toliko (kolko god grubo zvučalo)

  • Jigsaw_3 13.04.2011.

    kost i koza i 50 kila masti!!!

  • izidora 08.04.2011.

    ovo je zločin nad djetetom !

Komentiraj...
Vidi sve komentare