To je to što me zanima!

Ima dan za predah: Rođendan djeteta je ipak važniji od Vlade

Petrov je još noću krenuo svojoj obitelji u Metković nakon izglasavanja Vlade. Do ljeta bi se djeca i supruga trebali preseliti u glavni grad kako bi bili zajedno
Vidi originalni članak

Nepojavljivanje novog potpredsjednika Vlade Bože Petrova na prvom sastanku nove izvršne vlasti izazvalo je brojne spekulacije.

Svi su se pitali gdje je nestao Božo nakon što je preuzeo najvažniju funkciju u karijeri. U subotu smo ga pronašli ispred njegova doma u Metkoviću dok su kolege ministri zasjedali na Markovu trgu. Bio je raspoložen iako je stigao rano ujutro.

- Nakon dva i pol mjeseca ovakvog tempa zaslužio sam otići preko vikenda doma. Djetetu mi je rođendan - rekao nam je Petrov. No ni neradni vikend nije neradni. Pred njim je nekoliko sastanaka u gradu, možda će imati tek poslijepodne slobodno. No osjeća olakšanje što je Vlada napokon formirana.

- Bit će mi mnogo lakše zato što mi je uvijek lakše odrađivati posao nego biti političar - rekao je Petrov.

Dodao je kako će novi posao značiti promjene i za njegovu obitelj. Radne dane će provoditi u Zagrebu, a vikendom dolaziti doma, dok se za pet, šest mjeseci cijela obitelj ne preseli u Zagreb.

No izgleda da se Most osipa. Ivan Lovrinović nije podržao Vladu. On, Juro Martinović i Ivica Mišić nezadovoljni su što se odustalo od dijela reformi. Martinović je rekao da će razmotriti napuštanje Mosta. Lovrinović nam je kratko odgovorio da neće napustiti Most.

Idi na 24sata

Komentari 251

  • Sibenik-Grad 25.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • čarli367 25.01.2016.

    Do ljeta bi se žena i djeca trebali preseliti u Zagreb, i to će narod sve platiti, ali oni se više neće znati vratiti nazad u Hecegovinu, to će biti problem, kao i sa mnogima do sada.

  • user_448022 25.01.2016.

    bas me zanima dali ovaj novinar sta je napisao ovaj clanak ima dijete

Komentiraj...
Vidi sve komentare