To je to što me zanima!

Ima najveće bokove na svijetu: ''Muškarci ne vole mršavice''

U srijedu navečer TV kanal Channel 5 emitirat će emisiju o ženama s najvećim bokovima. Amerikanka Mikel Ruffinelli je rekorderka s opsegom bokova od 2,5 m
Vidi originalni članak

Mikel Ruffinelli (39) iz Los Angelesa ima najšire bokove na svijetu. Opsega su čak 2,5 metra. 

Mikel, koja inače teži 190 kilograma, ističe kako svakog dana pojede oko 3000 kalorija kako bi održavala svoju "liniju". Zaklela se da nikada neće biti na dijeti, a njen suprug Reggie Brooks (40), obožava njene bokove.

- Obožavam svoju liniju te ne vidim razloga zašto bi išla na dijetu ako nemam problema sa zdravljem. Suprug mi kaže da izgledam jako seksi, a naš intimni život je odličan. Muškarci ne vole mršavice, vole figuru pješčanog sata - kaže Mikel, piše Daily Mail.

Priča o njezinim bokovima dospjet će i na televizijske ekrane u emisiji ''Najveći bokovi na svijetu''. Uz Mikel, u emisiji će se pojaviti i Austrijanka Claudia Floraunce (40), koja također živi u Los Angelesu i teži 146 kilograma te Denise Souder (56) iz Las Vegasa, baka dvoje unučadi, čiji bokovi u opsegu mjere 1,8 metara. 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • kokaza5 23.02.2015.

    Ajme grozno.

  • MAX 2010 21.02.2015.

    umjerenost je vrlina .....čudim se da joj ne pada na um da s godinama kosti pucaju ko od sale a s tim kilama nikad vise neće stajati..........

  • Milky way 20.02.2015.

    Fizicke a po svoj prilici I psihicke nakaze .Neka mi Bog oprosti ali stvarno mi se gade debeli ljudi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare