To je to što me zanima!

Ima "rupu" u želucu i pati od stalne neizlječive gladi

Na dan pojede kilogram mesne štruce, više od dva kilograma krumpira, 12 jaja, tubu majoneze, nekoliko pizza i vreća čipsa. I opet je gladan
Vidi originalni članak

Nijemac s "rupom u želucu" na dan unese oko 12.000 kalorija a da pritom ne dobije ni gram na kilaži. Heinza Asthoffa (68) iz Offenbacha ulovila je neopisiva glad nakon smrti njegove žene prije 22 godine. Njegova sposobnost da neprestano jede a da se ne udeblja postala je tema znanstvenih istraživanja. Liječnici su mu savjetovali da ne prestane pušiti jer bi mogao početi još više jesti. Mirovina mu ne uspije pokriti troškove hrane.
- Što god pojedem ne može me zasititi. Ne jedem više vani. Posljednji put kad sam otišao u pub, naručio sam palačinke od krumpira. Pojeo sam ih 100. Ne mogu si to priuštiti - rekao je Heinz.
Visok je 186 centimetara i težak 95 kilograma. Liječnici ne znaju zašto njegov metabolizam zahtijeva toliko hrane. Gladan je 15 minuta nakon obroka. Pokušava pušiti što više da bi manje jeo. Njegova voljena supruga Minna umrla je od raka prije 22 godine. Tad je počeo njegov poremećaj u prehrani.
- Nema posebno visok kolesterol, nema nikakvih zdravstvenih poteškoća zbog toliko hrane. Ali očito je ovisan o hrani - rekao je njegov liječnik Henning Huesch, koji ga planira još testirati na sveučilišnoj klinici.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • teuta 08.04.2008.

    ljudi, gdje se moze ugraditi tarupa. ajme, blago li je njemu

  • persida 08.04.2008.

    bio jedan mali iz valpova kod osijeka.. čim je ušao u pubertet počeo je tako jesti zbog istog poremećaja.. godinama je jadan radio samo za hranu.. čak mu je i centar za socijalnu skrb dao neke bonove da mu olakšaju život.. ja sam mu kupila 4 čevape i to je pojeo predamnom u pola sata.. to mu je zapravo bio najveći problem.. što mu treba i puno vremena da se najede.. jeo ko provalija a imao samo 75 kg.. i onda je to odjednom nestalo.. više nije mogao puno jesti.. sada je normalan.. nemoš\' vjerovat..

  • mala___plava 08.04.2008.

    Imamo isti problem, samo što se meni hrana prima...pihh...Žao mi je čovjeka, a šta ćeš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare