To je to što me zanima!

Ima se, može se: Šef Kerum u zlatu, a Fani okićena cirkonima

Gospođica Fani Horvat na svečano otvorenje zapadne obale stigla je u kratkoj crnoj haljinici i štiklama s resicama, a na sunčanim naočalama je imala cirkone...
Vidi originalni članak

Pobjedonosno i slavodobitno, Željko Kerum i Fani Horvat umarširali su na proslavu svečanog otvorenja zapadne obale u Splitu, Kerumova životnog projekta.

Samo pola sata prije svečanog programa Željko Kerum u odijelu je sjeo na jet-ski i vozao se ispred zapadne obale. 

Crna haljina i cipele s resicama

Fani Horvat na ceremoniju je stigla automobilom, u isto vrijeme kad i on. Fani je poglede plijenila kratkom crnom haljinicom, koju je, unatoč visokim temperaturama, prekrila balonerom. Štiklama ukrašenim resicama suvereno je hodala među okupljenima, a skupocjene naušnice diskretno je otkrila uplevši kosu. 

I mali Frane nastupao na otvaranju

Veliku ulogu u otvorenju zapadne obale imao je i njihov trogodišnji sin Frane, koji je nastupao s vrtićem Dobri.

No ta gužva očito mu se ni najmanje nije svidjela pa je na rubu suza pogledom tražio mamu Fani. I dok je gradonačelnik bio vidljivo razdragan i ponosan na svoje djelo, Fani je djelovala hladno, osim dok je “ćakulala” s prijateljicama. Nisu ni sjedili jedno pokraj drugog.

On je bio pokraj sestre Nevenke i Jadranke Kosor, a ona je bila po strani. Tijekom svečanosti nisu se družili. Kerum je svoju Fani pratio pogledom, ali, vragolan jedan, nije mu promakla niti jedna druga zgodna djevojka...

Idi na 24sata

Komentari 305

  • Croatian Hero 27.04.2013.

    Okrunjena cirkonima i dijamantima.... a želudac od prokroma!!

  • teoretičar 27.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hrkLJ 27.04.2013.

    Ne znam kako je Fani uopće palo na pamet prijaviti se na ikakav izbor ljepote.:-s

Komentiraj...
Vidi sve komentare