To je to što me zanima!

Ima sve manje prosvjednika, trubili za pad Vlade i Sabora

S transparentima 'spasitelji Hrvatske prijeđite s jela na djela' i 'rešetke na zgradu Sabora' krenuli su u blokadu prometnica vičući da je HDZ ukrao Hrvatsku...
Vidi originalni članak

Tek 100-tinjak riječkih prosvjednika okupilo se u srijedu u 18 sati na Trgu ispred hotela Continental u Rijeci. Ovoga su puta u pohod riječkim prometnicama u samom centru grada, krenuli pod geslom 'potrubi za pad Vlade i Sabora'. Vidljivo je da se broj prosvjednika smanjuje svakim novim okupljanjem, te da njihov entuzijazam pomalo slabi. Oni koji su u prosvjedima redoviti istakli su:

- Među nama nema sveučilišnih profesora, nema onih koji podučavaju našu mladež. Pitamo se gdje su studenti, gdje su napaćeni radnici koji kukaju da mjesecima ne primaju plaću? Nema ih među nama. Smatramo da je to licemjerno, jer govoriti da nam je loše, a ništa ne poduzeti, jednostavno nije u redu - rekli su prosvjednici.

S transparentima 'spasitelji Hrvatske prijeđite s jela na djela', 'rešetke na zgradu Sabora', 'potrubi za pad Vlade' krenuli su u blokadu prometnica vičući da je HDZ ukrao Hrvatsku.

Vozači su pritom strpljivo čekali za volanima svojih automobila i trubeći podržali prosvjednike.

Idući prosvjed najavljen je za subotu u 18 sati riječima 'Rijeka ne misli odustati'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gerilac_1 07.04.2011.

    Dosta vam je kriminala i nepravde? Dodji i stvori jednu bolju Hrvatsku! http://www.erepublik.com/en/referrer/Mrdo

  • be yourself 07.04.2011.

    Ništa od toga. Ma koga više Hrvatska i stanje u njoj interesira? Zeznuo ih je dobro HDZ kad ih je uspio nagovoriti da prosvjedi budu mirni. Mirni prosvjedi ne brigaju i ne smetaju ni jednoj vlasti. Trebalo je svaki tjedan kao u Londonu što su napravili, razbit pola grada pa bi za 3 dana pala vlada.

  • berislae_1 07.04.2011.

    Dosadili ste više s tim šetnjama...koga vi predstavljate baš me zanima..prosvjed tamo,zakrćene ceste tamo,evo na tv sada o pravima lezbi,homići su ugroženi...ajd lagano svi odhe..te!!!Bilo je bolje prije jer su muški bili muški i trošili trebe...trebe bile izazovne samo muškima i ljudi bili veseli,spremni pomoći...a sada neka heb..a fejs generacija imate 1500 prijatelja na fejsu a da vam zatreba 10 kn da vam spasi život od tih 1500 dobili bi šipak...niste ništa ostvarili od svog života i ništa vam ne valja,ništa vas ne veseli..ne znate kao mi srednjih godina zapaliti roštilj i uz pivce i žene zaje.avat se,pjevati,uživati...vama je užitak biti nesretan po profesiji!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare