To je to što me zanima!

Imaju još više: Bogati bankari osvojili su milijunski jackpot

SAD: Greg, Brandon i Tim pred novinarima nisu baš previše pričali o dobitku. Rekli su kratko kako će dobar dio jackpota zasigurno donirati u dobrotvorne svrhe
Vidi originalni članak

Staru izreku da se 'lova lijepi na lovu' potvrdila su i trojica bogatih američkih bankara koji su kupili loto listić za samo jedan dolar i osvojili 254 milijuna dolara. Greg Skidmore, Brandon Lacoff i Tim Davidson predstavili su se javnosti, no nisu poput ostalih dobitnika jackpota izgledali sretni i euforično zahvaljivali Bogu. Izgledali su više posramljeno nego uzbuđeno dok su stajali ispred golemog čeka. Stoički su podnijeli novinarska pitanja.

O dobitku pred novinarima nisu baš puno pričali, tek su kratko rekli kako će dobar dio jackpota darovati u dobrotvorne svrhe. Oko 100 milijuna namjeravaju podijeliti međusobno. Dobitni listić kupio je Tim na benzinskoj postaji, a to je najveći dobitak u povijesti Connecticuta u kojem sretni bankari žive. 

U kompaniji, kojoj je na čelu Greg Skidmore, daju bogatim klijentima investicijske savjete. Trojica prijatelja imaju bogate karijere vezane uz bankarstvo, reviziju i investicije. Žive u golemim vilama u Connecticutu i New Yorku, piše Daily Mail.

Prijatelj tvrdi: Oni su samo paravan

Thomas Gladstone, prijatelj trojca koji je dobio na lotu, kaže da oni nisu stvarni dobitnici već da im je pristupio klijent i tražio ih da mu zaštite novac. Za ABC je rekao da mu je to priznao jedan od trojice.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bdarko 02.12.2011.

    Viki:Dobrotvorne svrhe?Ma baš,gladna uš!

  • ZoranPalavra 01.12.2011.

    para na paru us na fukaru ^^

  • energy 01.12.2011.

    bolje da su oni to dobili nego ja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare