To je to što me zanima!

Imaju nove dokaze u tužbi protiv Damira Polančeca?

Za malverzacije oko postavljanja reflektora na stadionu u Đelekovcima, uz Damira Polančeca optužuju i Željka Dražića i Tomislava Andabaka
Vidi originalni članak

Optužnicu u aferi Reflektori, za koju USKOK sumnjiči i bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca, tužitelji su uzeli na doradu. Uz njega, za malverzacije oko postavljenja reflektora na stadionu u njegovim rodnim Đelekovcima, optužuju i Željka Dražića, predsjednika uprave Zagreb-Montaže i Tomislava Andabaka, voditelja projekta Sky Office. Kako doznajemo, jedan od njih dvojice istražiteljima je ispričao o Polančecovoj ulozi pri nabavi reflektora. Iako se ranije branio šutnjom, odlučio je progovoriti. Kako je o kupnji reflektora znao 'iz prve ruke', potvrdio je sumnje USKOK-a, ali i pojačao vjerodostojnost dokaza. Prema optužnici, Polančec, koji je i sam rado u rodnom kraju igrao nogomet noću pod svjetlima, je da prikrije malverzacije teške oko 230.000 kuna nogometnom klubu Osvit iz Đelekovaca uplatio 'donaciju' za reflektore. Istražiteljima je to dovoljna potvrda u njegovu umješanost.

ČLANICA NO PODRAVKE NA 'FEJSU' HVALILA POLANČECA
Članica Podravkina Nadzornog odbora, Ksenija Horvat, na Facebooku je pokrenula grupu "Prijatelji za Damira Polančeca". Horvat je u grupi podrške nahvalila Polančeca, piše Večernji list. Sindikalistica Horvat u grupi piše kako Polančeca poznaje kao "pravednog, iskrenog, velikodušnog i nadasve vrijednog čovjeka, istinskog zaljubljenika u svoj rodni kraj i kojemu je podravska krv svetinja". Članovima grupe napisala je kako ju je osnovala jer ju guši nepravda prema njezinom prijatelju.
- Zbog prijateljstva s Polančecom već dugo imam neugodnosti, ali ja imam pravo birati svoje prijatelje. Otvaranje grupe na Facebooku privatna je stvar - rekla je Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • damok 24.05.2010.

    A na_ebaće i ksenija horvat pa nek se nosi s fejsom...

  • Svetac_1 24.05.2010.

    Koje li ironije: Sanader u Madridu uživa sa ukradenom lovom, a Podravec čuči u Remetincu.

  • drug Tito_1 24.05.2010.

    da da mož mislit da je drug Polančec sam radio bez znanja glavnog maestra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare