To je to što me zanima!

'Imam dokumentaciju, posudio sam tada svojih 50 mil. kuna'

I mogu i znam i imam dokumentaciju da sam u to vrijeme preko pedeset milijuna kuna posudio osobno svog novca kao fizička osoba i sa tvrtki kojima sam ja bio vlasnik, kazao je Mamić
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić za Novu TV komentirao je najnoviju istragu koja je pokrenuta zbog sumnji da je izvukao 2,5 milijuna eura iz Dinama. Kazao je kako je trenutačno na odmoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te da ne zna što mu se stavlja na teret.

BRATU DAO 58.000 EURA Nova istraga: Mamić s računa Dinama podigao 2,5 mil. eura?  

- Ne znam šta se stavlja na teret. Ali dobro znam da me svaki navijač Dinama, pogotovo iz tog vremena, može percipirati samo kao spasitelja Dinama. I mogu i znam i imam dokumentaciju da sam u to vrijeme preko pedeset milijuna kuna posudio osobno svog novca kao fizička osoba i sa tvrtki kojima sam ja bio vlasnik - kazao je Mamić i dodao kako se u Hrvatsku vraća za nekoliko dana. 

- Otišao sam do Emirata. Ja sam za par dana u Hrvatskoj i ja sam na dispoziciji. Nisam znao da će se to dogoditi pa da sam ja sad otišao - rekao je Mamić. 

DORH je priopćio kako se sumnja da je Zdravko Mamić u razdoblju od veljače 2004. do ožujka 2007. godine s računa kluba u jednoj austrijskoj banci podigao najmanje 2,5 milijuna eura gotovine te dio prebacio na svoj i račun svojeg brata. Novac su, sumnja se, koristili za privatne potrebe.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • stiven 02.01.2018.

    Ja radim gotovo 35g i još nisam skupio 50 miliona kn,kako tebi to uspjelo

  • 29.12.2017.

    Koja lakrdija od drzave/pravosudja,...zlo mi je!

  • ina67 29.12.2017.

    Stalno razmišljam i nikako smisliti kako da čovjek zaradi tolike milijune. Žali Bože dvadeset godina deranja školskih klupa. Čudi me samo jedno , a to je kad je Mamić tako veliki domoljub, Hrvat, pa što ne kaže ovoj sirotinji kako da se obogati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare