To je to što me zanima!

Imamo prvu medicinsku plažu: Za pacijente iz cijelog svijeta...

Pristup u more osiguran je čak i posve nepokretnim ljudima koji boluju, primjerice, od paraplegije ili distrofije, a sa svim pacijentima na plaži rade stručni terapeuti
Vidi originalni članak

Pacijenti sa svim oblicima invaliditeta, i onim najtežim, imat će vrhunsku medicinsku terapiju i rehabilitaciju u moru na prvoj rehabilitacijsko terapeutskoj plaži u Hrvatskoj. Ona je otvorena u srijedu u sklopu Bolnice za ortopediju i rehabilitaciju u Rovinju.

Pristup u more osiguran je čak i posve nepokretnim ljudima koji boluju, primjerice, od paraplegije ili distrofije, a sa svim pacijentima na plaži rade stručni terapeuti. Ovdje će dolaziti pacijenti iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva.

Ravnatelj bolnice doc.dr. Marinko Rade naglasio je da je rovinjska bolnica prva u nas krenula u ovakav pristup medicinskom turizmu, pa se očekuje znatan broj inozemnih pacijenata koji će dolaziti na rehabilitaciju u Rovinj.

U projekt medicinsko terapeutske plaže uloženo je dva milijuna kuna, a otvorena je zahvaljujući suradnji bolnice, Istarske županije i Grada Rovinja. Rovinjska bolnica inače je jedna od rijetkih u Hrvatskoj koja već treću godinu posluje pozitivno.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • zgubidan dangubic 21.06.2017.

    Kraljevica je imala istu prije 30 godina...

  • mily 21.06.2017.

    lijepa i ponosna moja Istra!

  • maryan 21.06.2017.

    napokon nešto pametno i pohvalno. svaka čast i nadam se da će se uskoro otvoriti još koja takva plaža diljem lijepe naše :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare