To je to što me zanima!

Imao debeli dosje: Bombu pod autom su aktivirali daljinskim

Eksploziju je preživio jazavčar koji je bio u automobilu. Inače, Blagojević ima prijave zbog ubojstva, pokušaja ubojstva, iznude, nanošenja teške tjelesne ozljede, nelegalnog nošenja oružja
Vidi originalni članak

U eksploziji Mercedesa u Zemunu je u četvrtak oko 19.45 sati poginuo muškarac. Blic u petak piše da je poginuo Nenad Blagojević (48). Pod njegov automobil je netko podmetnuo bombu koju je aktivirao daljinskim upravljačem.

Ubojica je vjerojatno bombu aktivirao iz neposredne blizine. Blagojević je bio poznat policiji i imao je podeblji dosje. Blagojević je živio u Zemunu. Porijeklom je iz BiH, a živio je i u Australiji i Americi odakle se vratio u Srbiju prije šest mjeseci.

  

- Pretpostavlja se da je riječ o bombi koja je ručno aktivirana, možda u trenutku kada je vozač usporio zbog semafora. Također, po oštećenju automobila pretpostavlja se da je eksplozivna naprava postavljena ispod vozačevog sjedala i to s namjerom da se ciljano raznese samo vozač - rekao je izvor za Kurir.

BLOKIRALI CESTE U vožnji eksplodirao Mercedes, muškarac poginuo u Zemunu

Motiv ubojstva se istražuje. Eksploziju je preživio jazavčar koji je bio u automobilu. Inače, Blagojević ima prijave zbog ubojstva, pokušaja ubojstva, iznude, nanošenja teške tjelesne ozljede, nelegalnog nošenja oružja. Tri puta je bio osuđen. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • histria0@yahoo.com 29.12.2018.

    U Francuskoj počelo sa žutim prslucima, u srbiji počelo ali sa bombama. Sada će krivci biti Hrvati ili Kosovari.

  • volimpršut 28.12.2018.

    O ovom se gospodinu ne smije ništa napisati...tako su odlučile velike glave iz 24 sata.Očito im vrijeđam .....!

  • Plejada 28.12.2018.

    Jedan krimos manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare