To je to što me zanima!

Imat ćemo pravi bijeli Božić? Za Badnjak najavljuju snijeg

Mogućnost za snijeg na Badnjak vrijedi u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, dok će Slavonija uglavnom biti bez oborina. Na Jadranu će Božić biti sunčan
Vidi originalni članak

Prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda, Božić 2012. mogao bi biti u pravom zimskom ruhu. Za Badnjak se u Zagrebu očekuje snijeg koji bi se zbog maksimalne temperature od jednog stupnja Celzija mogao zadržati na tlu i uljepšati Božić. U blagdanski utorak najavljuju maksimalnu temperaturu do nule, ali i dan bez oborina uz pretežno sunčano vrijeme.

Mogućnost za snijeg na Badnjak vrijedi i u Gorskom kotaru. Temperatura na Badnjak u Delnicama će biti od minus sedam do jedan stupanj, a na sam Božić do maksimalnih minus tri stupnja Celzija. 

U Gospiću se za Badnjak i Božić očekuju i koji stupanj niže temperature. U ponedjeljak može zalepršati koja pahulja snijega, a u utorak se također očekuje pretežno sunčan dan. 

Slavonija će za blagdane uglavnom biti bez oborina, s temperaturama od minus pet do jedan Celzijev stupanj. Na Jadranu će Božić biti sunčan s temperaturama do maksimalnih devet stupnjeva. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • FrancescaKasser 20.12.2012.

    bilo bi divno!

  • jopa00 20.12.2012.

    Ja mu se nadam, tada će biti još ljepše, sa obitelji, rodbinom i prijateljima slaviti Božić i uživati u božićnim praznicima... :)

  • Hrvatica54 20.12.2012.

    Prestanite objavljivati ovakve gluposti!! Snijeg nas je zatrpao kad nikom nije trebao, a za Božić ga neće biti! već je tradicija da za Božić nema snijega. Sve prognoze najavljuju između 10 i 15 stupnjeva! Prvo se informirajte, a onda pišite!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare