To je to što me zanima!

Imotski: Izudarao je suprugu jer mu sok nije bio dobar

Nije mu se svidio sok koji mu je kćer napravila, pa je tražio novi. Žena mu je rekla da ne muči dijete i da će mu ona donijeti sok. Udario ju je više puta glavom u glavu
Vidi originalni članak

Imotski policajci priveli su muškarca (34) koji je u ponedjeljak pretukao suprugu ispred njihove malodobne djece. Muškarac je navodno bio nezadovoljan sokom koji mu je pripravila kćer te joj je naredio da ga ponovno napravi. Supruga mu je rekla da prestane mučiti dijete te se sama ponudila da mu ga napravi. Suprug je pobjesnio i udario je nekoliko puta glavom u glavu. Supruga je odvezena na Hitnu pomoć gdje su joj ustanovljene lakše tjelesne ozljede, ali je zadržana na promatranju. Po supruga je došla policija, ali on se opirao uhićenju. Uzeo je cijev od usisivača i branio se, ali policajci su ga svladali uz uporabu sile. Nije bio pijan kao što je čest slučaj prilikom ovakvih incidenata. Slijedi mu kaznena prijava zbog zapuštanja i zlostavljanja. Muškarac je otprije poznat policiji, i to po brojnim slučajevima nasilničkog ponašanja.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Nanana90 29.06.2011.

    Dobio bi on od mene čašu pa i bocu soka u glavu, kao što je i bivši dobio nogu u muda kad se razbahatio, žene ne dajte se i kod prvog slučaja agresivnosti i ovakvog kukavičluka dajte petama vjetra! :)

  • veky s 28.06.2011.

    Za gos. Zenga2 prvo pogledajte zemljopisnu kartu pa napišite "peder hercegovački" jer imotski nije u hercegovini i stidite se, za sve su krivi hercegovci, a to što je napravio ovi tip neopravdavam jer jako žalosno!!!!

  • Zdraveb 28.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare