To je to što me zanima!

Imotski: Motociklist preminuo u bolnici nakon teškog sudara

Motocikl i kombi sudarili su se oko 12.30 sati na državnoj cesti D-60 na području Imotskog. Policija je obavila očevid, no još nisu poznate okolnosti ove nesreće
Vidi originalni članak

Motocikl i kombi sudarili su se oko 12.30 sati na državnoj cesti D-60 na području Imotskog. Teško ozlijeđenog motociklista su prevezli u KBC Split, gdje je nekoliko sati poslije podlegao ozljedama. 

Policija je obavila očevid, no još nisu poznate okolnosti ove nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • gogs0302 09.04.2014.

    Nisu uvijek motoristi krivi. Pijani tajkun Mačešić prošao je na crveno i ubio mladog motoristu,koji je krenuo na svoje zeleno, imao je kacigu, nikad ni jednu kaznu. A pijani Mačešić je imao 35 /prijavljenih/ kazni. Uz pomoć bogatstva dobio je samo 2 god.zatvora, u kojem još uvijek nije, a neće nikad ni biti.

  • novkovka 09.04.2014.

    žalosno da toliko motorista izgubi život.kad će već početi pametno i bez jurnjave voziti?za velik broj nesreća motorista sami su krivi,ima neki izuzeci ali rijetki su.

  • 08.04.2014.

    Danas na produženoj Branimirovoj opet ista slika: frajer na jakom skuteru pretiče duplu kolonu koja plako vozi, ali IZVANA, znači preko duple crte se vozi po traci za suprotni smjer. Policije nigdje na vidiku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare