To je to što me zanima!

Ina: Od utorka skuplje sve vrste goriva na crpkama

Maloprodajne cijene motornih benzina i dizelskih goriva na Ininim će benzinskim postajama od utorka poskupjeti za u prosjeku 3,3 posto
Vidi originalni članak

Maloprodajne cijene motornih benzina i dizelskih goriva na Ininim će benzinskim postajama od utorka poskupjeti, neslužbeno doznaje HTV. Eurosuper 95 tako će se prodavati po cijeni od 8,81 kunu po litri. Super 95 i super plus 98 bit će skuplji za 28 lipa po litri. Eurodizel će poskupjeti na 8,97 kuna po litri, a dizel će poskupjeti za 4 posto. Nova mu je cijena 8,80 kuna po litri. Cijena plavog dizela od utorka je viša za 3,2 posto i litra će stajati 5,19 kuna. Najviše će poskupjeti loživo ulje, i to za 6 posto. Njegova nova cijena po litri je 6,20 kuna. I ostali trgovci naftnim derivatima od utorka bi mogli povećati svoje maloprodajne cijene, javlja HTV.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Goge61 29.04.2008.

    Jest da je grozno što poskupljuje gorivo, ali svaki ponedjeljak se mijenja cijena. Jedan tjedan snize cijenu da nam zamažu oči i to snize za dvije tri lipe, a drugi ponedjeljak to debelo nadoknade povisivanjem! Ništa novo!! Može im biti, jer INA je država u državi bila i ostala, nema veze sa vladajućom svitom, mada bi trebala biti da ima sluha onih koji bi trebali čuti i vidjeti!

  • krizantema 29.04.2008.

    eh....ma kakva revolucija......treba samo giljotinu preko noci ostavit na markovom trgu........

  • Hacker-ri 29.04.2008.

    juuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare