To je to što me zanima!

Incestuozni brat i sestra žive skupa unatoč zabrani

Nick Cameron (30) i Danielle Healey (25) zaljubili su se 2006. Tada su se i upoznali. Danielle je ostavila muža s kojim ima jedno dijete zbog brata
Vidi originalni članak

Britanci Nick Cameron (30) i njegova polusestra Danielle Healey (25) iz Glenrothesa počeli su živjeti zajedno dvije godine nakon što su im zabranili da imaju spolne odnose. Paru, koji ima istu majku, prijeti zatvor ako ih ulove u seksualnim aktivnostima.
- Jedno je ako žive skupa, ali ako ih ulove da se seksaju, naći će se na sudu - rekao je izvor za The Sun i dodao kako ih često posjećuje majka. Par je osvanuo na svim naslovnicama prije dvije godine. Priznali su incest nakon što ih je majka ulovila u klinču. Sud im je tada odredio godinu dana uvjetne kazne, a Danielle je izjavila kako više nikad neće spavati s bratom. Krenuli su u zabranjenu aferu nakon što su se prvi put vidjeli 2006. godine. Danielle je odgajala njihova majka, a Nick je odrastao kod udomitelja.
- Smijemo se ljubiti, držati za ruke i biti zajedno - rekla je Danielle koja je ostavila muža s kojim ima dijete zbog brata. Nick je dodao kako će, iako će biti teško, odoljeti iskušenju.
- Možemo se voljeti i bez seksa - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • WebSuperman 12.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • proljeće 12.07.2010.

    ...po meni su oni koleteralne zrtve...i samo mi na pamet pada jedna stara poslovica-ocevi zeleno grozdje jedose,a sinovima zubi trnuse....

  • grebonja 12.07.2010.

    Bolesnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare