To je to što me zanima!

Sukobili se na otkrivanju kipa, muškarac je završio u bolnici

U zagrebačkoj policiji za N1 potvrdili su da su na ovoj svečanosti dva puta postupali zbog narušavanja javnog reda i mira i to prvi put u 15 sati, drugi put sat vremena kasnije. Još utvrđuju što se točno dogodilo
Vidi originalni članak

Na svečanom otkrivanju spomenika Franji Tuđmanu u Zagrebu policija je dva puta reagirala zbog narušavanja reda i mira. Detalji incidenta još se utvrđuju, ali jedan muškarac završio je u bolnici, a drugi na ispitivanju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U zagrebačkoj policiji za N1 potvrdili su da su na ovoj svečanosti dva puta postupali zbog narušavanja javnog reda i mira i to prvi put u 15 sati, kada je prekršaj napravio muškarac rođen 1957., a koji se još nalazi na ispitivanju u policijskoj postaji.

U 16 sati došlo je do fizičkog obračuna i policija je morala ponovno reagirati. U policiji kažu da je muškarac rođen 1959. godine trenutno u bolnici, a da u ovom slučaju još traje utvrđivanje činjenica odnosno da se tek treba rasvijetliti što se dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • 11.12.2018.

    Imate ga na slici na jednom portalu s Ratjom Mladicem. Cisti domaci decec.

  • dijabolik 11.12.2018.

    Sjećam se dana kada sam ga prvi puta vidio na tv rekoh ovaj ne miriše na dobro ni riječima ni izgledom nacionalisti su svjetski gubitnici ,pokazala praksa di kod se je pojavio donio je veliku bedaru

  • Dijaspora 11.12.2018.

    Neznam sta cekate ???? ako vam se ne svidja to gledat onda pravac Dedinje i mirna Bosna

Komentiraj...
Vidi sve komentare