To je to što me zanima!

Incident na rogozničkom groblju: Dio branitelja vrijeđao generala Rahima Ademija

Neki od branitelja su ga čak i vrijeđali, a sve zbog njegove knjige u kojoj neki nisu bili spomenuti, a smatrali su da bi trebali ili su spomenuti u kontekstu koji im je bio neprikladan
Vidi originalni članak

U petak su se na groblju u Rogoznici palile svijeće i polagali vijenci u spomen obljetnice akcije oslobađanje rogozničkih vojarni, a po prvi puta nisu došli predstavnici Općine Rogoznica.

Na obljetnicu je stigao novi šibensko-kninski župan Marko Jelić, ali ne i novi rogoznički načelnik Marijo Mladinić, prenosi Šibenski.

RUJANSKI RAT Prošlo je točno 30 godina od legendarne Bitke za Šibenik, prekretnice Domovinskog rata

Neki su se rogoznički branitelji žalili kako im nisu uručeni pozivi za svečanost, a najneugodniju situaciju doživio je general Rahim Ademi koji godinama nije bio pozvan na obilježavanje akcije u kojoj je bio zapovjednik.

Neki od branitelja su ga čak i vrijeđali, a sve zbog njegove knjige u kojoj neki nisu bili spomenuti, a smatrali su da bi trebali ili su spomenuti u kontekstu koji im je bio neprikladan.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 18.09.2021.

    Rahime, svaka ti čast, za mene ostaješ legenda sa ostalim generalima i braniteljima.

  • lolita 29 18.09.2021.

    branitelji mogu vrijedjati koga zele, oni mogu sve

  • 18.09.2021.

    Pročitao sam knjigu. Ne poznam prilike,neki se zapivjednuci žaluli da je sve zasluge prepusao sebi. Pročutajte,pa presudite. Mjegovs knjiga pa malo sebe u privi plan gura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare