To je to što me zanima!

'Jeste podnijeli prijavu protiv Ostojića i 5 peder ministara?'

Gradonačelnik Željko Kerum 'ukazao' se na sjednici Gradskog vijeća Splita, koju su odmah nakon početka napustili SDP-ovci i HNS-ovci zbog ispada Luke Podruga
Vidi originalni članak

Nakon tri mjeseca 'stanke' sastalo se splitsko Gradsko vijeće na kojem se napokon ukazao gradonačelnik Željko Kerum i to sa novom kratkom frizurom. Nije dugo trajalo, a SDP-ovci i HNS-ovci su već napustili sjednicu zbog vrijeđanja njihovih ministara u Vladi. 

 - Je li grad podnio prijavu protiv Ostojića i ostalih pet peder - ministara zbog nasilja na pride perverziji - zapitao je Luka Podrug (HČSP), nakon čega su SDP-ovci i HNS-ovci izašli van na poziv Marina Jurjevića. 

Iako ih nije imenovao, gay pride povorci u Splitu pridružilo se pet ministara u Vladi, Vesna Pusić, Ranko Ostojić, Ivan Vrdoljak, Arsen Bauk i Fred Matić.

Kerum: U Sabor ću dolaziti kad ja budem želio

Željko Kerum je novinarima komentirao gradnju križa na Marjanu. 

- Za izgradnju križa ima interesa, ima investitora i križ će biti napravljen - rekao je Kerum, kojeg su novinari pitali zašto ga nema u javnosti posljednjih mjeseci, a i u Saboru je proveo samo osam sati. 

- Ja radim na svoj način. Neću nikome objašnjavati kako radim, a što se tiče Sabora držim se poslovnika i dolazit ću kad to ja budem želio - kazao je splitski gradonačelnik. 

Idi na 24sata

Komentari 360

  • tom milles 21.07.2012.

    Keruma za premijera HITNO...on je čovik od svita koji se beskompromisno i svakodnevno druži sa radnim narodom kao i seljacima iz zagore .Ne pravi selekciju između onih koji novaca imaju i onih koji nemaju.Dakle sve govori u prilog tome da se njega bira za PREMIJERA...!

  • Prva Proleterska_1 20.07.2012.

    Muke napraviti križ. Betonircima u gradu , će biti drago voziti viškove betona , koji ostaju uvijek kubik dva , da ga imaju dje baciti. A Kerum će taj odpadni beton naplatiti gradu, ko da ga je on osobno izmješao. Neka ga napravi od marmora ako je đek. Oće hurac Vlaški !

  • corcoran 20.07.2012.

    Ovi je posebno otrovan mislin na onega kratkih nogu, jer nezna ko mu jebe ženu a oni drugi teško da je onoj bedeviji išta napravia , tako govore u ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare