To je to što me zanima!

Jovanovića izvrijeđali i napali, Obersnel ženi svinuo kišobran

Predstavnici 'Narodne koalicije' jutros su u Rijeci imali svoje najteže predizborno 'gostovanje'. Nakon što su ih pripadnici 'Pokreta Slavice Šote' izvrijeđali, jedan je i fizički napao Željka Jovanovića...
Vidi originalni članak

Neugodan incident obilježio je boravak Zorana Milanovića jutros na riječkoj tržnici: pripadnici Pokreta otpora Slavice Šote grubo su vrijeđali čelnike Narodne koalicije za njihova druženja s građanima na tržnici uz poruke da su uništili i opljačkali Rijeku zajedno sa Slavkom Linićem, a Mićo Antolović fizički je napao Željka Jovanovića te ga je policija na kraju morala odnijeti, piše Novi list

VIDEO: Obersnel izgubio živce

Od samog početka druženja s građanima i konferencije za novinare, pripadnici Pokreta su vrijeđali članove SDP-a, HSU-a i HSS-a, a unatoč tomu Zoran Milanović je osobno primio Slavicu Šotu koja je kasnije izjavila da nije bila zadovoljna sastankom. 

Nakon neugodnih scena na tržnici, pripadnik Pokreta Mićo Antolović verbalno je napao Željka Jovanovića na ulici. 

POGLEDAJTE VIDEO: NAPAD NA JOVANOVIĆA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

- Mićo, smiri se, ne radi gluposti, pa zajedno smo išli u školu, znamo se, pa znaš da ako se itko borio protiv korupcije, da sam to bio ja, rekao mu je tada Jovanović i pružio mu ruku te ga potapšao po ramenu. 

U tom ga je trenutku Antolović odgurnuo i nekoliko puta udario u rame vičući pritom da je SDP uništio i opljačkao grad. 

Jovanović ga je i dalje pokušavao smiriti, a nakon što nije uspio, jednostavno se udaljio. U tom trenutku, policija je doslovno odnijela s lica mjesta nakon čega je zadržan u policiji. 

Ovo mu nije prvi incident 

Mićo Antolović inače ima povijest fizičkih nasrtaja na kolege. Tako je krajem lipnja 2012. godine na tematskoj sjednici Županijske skupštine Primorsko-goranske županije i Skupštine Turističke zajednice Kvarnera za uho potegnuo ravnatelja Javne ustanove Zavoda za prostorno uređenje Mladena Črnjara. Uslijedilo je naguravanje, a razbijeno je i nekoliko čaša. 

Nazvala Obersnela g**nom, on joj pokušao istrgnuti kišobran

Osim Željka Jovanovića, u drugom je fizičkom okršaju na riječkoj tržnici sudjelovao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. 

Nakon što je pripadnica Pokreta otpora napala Željka Jovanovića brojnim uvredama, između ostaloga ga nazvavši i 'g**nom', on joj je pokušao istrgnuti kišobran. 

Cijela situacija nasreću nije dalje eskalirala, a Obersnel ju je ironično i uz osmijeh nastavio poticati da nastavi s uvredama i optužbama. 

Idi na 24sata

Komentari 684

  • fazer 06.09.2016.

    Trebal je opizdeknuti babu

  • opomena 06.09.2016.

    da je meni rekla da sam debelo govno, vjerojatno bi joj i zube savinuo, ne samo kišobran...

  • kozaribok 06.09.2016.

    Zamisli da je netko napao Jovanovića s natpisom na majici HSP, HOS i sl ,kako bi "ceo region" brujao o povampirenim Ustašama...,a fino je ona gospođa Obersnelu rekla,citiram, -"Pljačkaš nas godinama,govno debelo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare