To je to što me zanima!

Incident u varaždinskoj školi: Učenik nogom udario učiteljicu

Navodno je riječ o učeniku 5. razreda koji je već imao problema sa lošim ponašanjem i agresijom u školi. Napad su potvrdili i ravnatelj škole i policija
Vidi originalni članak

Učenik varaždinske II. Osnovne škole napao je prije desetak dana učiteljicu engleskog udarivši je nekoliko puta nogom. Učiteljica i škola su slučaj su prijavili policiji i centru za socijalnu skrb, javlja portal evaraždin.hr.

Učenici koji su svjedočili napadu, kako govore anonimni izvori, bili su potpuno prestravljeni i samo su šutke gledali.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o učeniku 5. razreda koji je već imao problema sa lošim ponašanjem u školi i agresivnim ispadima. Kako prenosi evaraždin.hr, učiteljica je navodno njegova razrednica. Učenik je bio agresivan i prema vjeroučiteljici koja je priskočila u pomoć  napadnutoj kolegici.

Ravnatelj škole Ernest Habek potvrdio je za evaraždin.hr da se napad dogodio, dodajući kako je riječ o ozbiljnom ali ne i dramatičnom incidentu. PU varaždinska također je potvrdila da je primila prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • DorianKtbkzp 26.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SašaPušac Mucko 10.02.2012.

    šteta kaj ja poznam davide liniča i dobar mi je frend i vi kaj to pišete nemate pojima kaj se zapravo dogodilo učiteljica je liniča primila za torbu dok je on tukao drugog dječaka i onda kako se linič migoljio je udario učiteljicu nogom i onda je pobjegao

  • lronaleonić 10.02.2012.

    U članku piše da je dječak poznat po nasilničkom ponašanju. Odmah me to asocira na neku, meni poznatu , sličnu djecu. Roditelji imaju velik dio odgovornosti, jer osim što djecu odgojno zapuštaju, podržavaju ih onda kad ne treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare