To je to što me zanima!

Indeks 3: Mlikotin Tomić iznosi obranu pred sudom

Uskok D. Mlikotin Tomić tereti da je zlouporabila položaj i ovlasti jer je na ispitima pustila dvojicu studenata koji su posrednicima platili za prolaz
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zagrebu u srijedu će nastaviti suđenje za korupciju na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Obranu će iznijeti i Deša Mlikotin Tomić, profesorica trgovačkog prava i bivša predsjednica saborskog Povjerenstva za odlučivanje u sukobu interesa, prenosi HRT. USKOK je tereti da je zlouporabila položaj i ovlasti jer je na ispitu pustila dvojicu studenata koji su ispite platili posrednicima. U slučaju Indeks 3 devet profesora, 12 posrednika i studenata tereti se za kupoprodaju ispita,  zlouporabu položaja i ovlasti, primanje i davanje mita te protuzakonito posredovanje. Ispiti su se prodavali za nekoliko stotina eura, pa sve do 2000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • olnada 18.11.2009.

    Gdje ima dima ima i vatre.A ako je znala primati,onda zna sigurno i dati-da bi bila oslobodjena

  • kulenica 18.11.2009.

    \"prava\" osoba na mjestu povjerenstva sukoba interesa, crnjak

  • Sofi 18.11.2009.

    Poznata je bila po kupnji ispita. Nadam se da tužiteljstvo ima dovoljno dokaza. Takva korumpirana i pokvarena osoba , te nadasve tašta i iskompleksirana, ne zaslužuje biti predavač studentima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare