To je to što me zanima!

Indijcu 11 g. za silovanje i ubojstvo Jelene Ivanišević

Dvoje od petero sudaca tražilo je za silovatelja i ubojicu 19-godišnje Jelene Ivanišević doživotnu robiju, no sud je potvrdio kaznu od 11 godina
Vidi originalni članak

Na ponovljenom suđenju u Švedskoj dvoje od petero sudaca tražilo je doživotnu robiju za ubojicu i silovatelja Jelene Ivanišević (21) iz Ogulina. Indijac Venkateshwar Reddy Pullgurli u travnju ju je silovao i ubio, a sud ga je osudio na 11 godina zatvora. Drugostupanjski je sud navedenu kaznu i potvrdio. Jelena Ivanišević studirala je skandinavistiku u Goteborgu, a njen je ubojica studirao zajedno s njom. Njeno tijelo pronađeno je na Uskrs u kući njenog poslodavca kod kojeg je radila kao au-pair djevojka. Jelena i Indijac Venkateshwar Reddy Pullgurli nisu bili u vezi. Njen je ubojica osuđen za silovanje još jedne djevojke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_17701 08.11.2007.

    Može biti i deset doživotnih ali što će se time promijeniti? Roditelji će djelomice ublažiti tugu u toj doživotnoj kazni tipa pravda je zadovoljena. Problem je zašto je to učinio, iz kojeg razloga? Da znamo primjetiti i primjeniti da se takvo što nikada više ne dogodi. Svi nakon nekog nemilog događaja čekaju pravdu na sudu da se zadovolje, pravda neće vratiti niti ispraviti ono što se je dogodilo.

  • Xenci 08.11.2007.

    Daj me nemoj zezat???samo 11 godina i to je to???ma dajte....To je doživotna!!!

  • user_17701 08.11.2007.

    Previše dobri ljudi nažalost ovako najviše nastradavaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare