To je to što me zanima!

Indijski ministar pred UN-om je čitao govor kolege iz Portugala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar vanjskih poslova u Indiji zabunio se te je okupljenima objasnio kako mu je drago što su na tim sastanku dvije zemlje s portugalskog govornog područja
Vidi originalni članak

Indijski ministar vanjskih poslova SM Krishna (78) tri minute je čitao pred UN-om u subotu prije nego je shvatio da zapravo čita govor svog portugalskog kolege, a ispravio ga je jedan od službenika. Krishna smatra kako nije napravio golemi gaf, ali nakon incidenta je opozicijska stranka u Indiji od njega tražila ostavku. 

- Dopustite mi da izrazim osobni dojam. Posebno sam zadovoljan što su danas ovdje dvije zemlje s portugalskog govornog područja, Brazil i Portugal - istaknuo je ministar. Nakon što su primijetili da čita govor svog kolege, objasnili su mu kako može početi ponovno te su mu dali da se ispravi. Krishna kaže kako je pred njim bilo toliko papira da nije ni čudo što je uzeo pogrešan, piše Daily Mail. Opozicija od njega traži posebno objašnjenje o incidentu, a nadovezali su se i o lošem radu vlade te kažu kako je ovo još jedan od primjera da ne znaju svoj posao.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_dinamo 15.02.2011.

    78 godina ima i jos je u politici. stari, ti si senilan

Komentiraj...
Vidi sve komentare