To je to što me zanima!

'Ingridin engleski bolji od nekih profesora?! Zbilja pretjerujete'

Profesore engleskog je razljutila izjava premijera da Antičević Marinović taj jezik govori bolje od nekih profesora. Neki su mu jasno poručili da je izgubio njihov glas
Vidi originalni članak

Vladinu Facebook stranicu ljutiti građani, većinom profesori engleskog jezika, zasuli su komentarima zbog izjave premijera Milanovića da 'Ingrid Antičević Marinović govori engleski jezik 'bolje i od nekih profesora koji ga govore za 2'.

- Ja bih, kao diplomirana anglistica, jako voljela da se i meni gospodin Milanović ispriča zbog ove svoje izjave. Kako meni, tako i mojim kolegama anglistima i profesorima engleskog jezika. Po mogućnosti i na hrvatskom i na engleskom. Ne treba kao čovjek, može i kao predsjednik Vlade RH. A gospođa Antičević Marinović trebala bi se ispričati svim onim prevoditeljima koje valjda i ona i premijer drže idiotima, a koji su joj stajali na raspolaganju za nastup u Europskom parlamentu i čijim uslugama simultanog i/ili konsekutivnog prevođenja ne samo da se mogla potpuno legitimno koristiti, već je to, s onakvim poznavanjem engleskog, bila dužna učiniti. Dužna ne samo hrvatskoj javnosti, već i kolegama u Europskom parlamentu, kao i medijima koji njegov rad prate. Njezina isprika neka, po mogućnosti, bude na hrvatskom, ako treba ja ću je prevesti komplitli fri ov čardž - stoji u jednom od komentara. 

Neki su premijeru poručili kako je izjavom omalovažio njihovo dugogodišnje školovanje i stručno usavršavanje te je time 'zauvijek izgubio njihov glas'. 

- E stvarno ste pretjerali. Da Ingrid bolje govori engleski od nekih profesora engleskog???????? WTF (nek' Vam Ingrid prevede ovu skraćenicu ). Stvarno lažete - još je jedan ljutiti komentar upućen premijeru. 

Idi na 24sata

Komentari 217

  • lalala 15.03.2013.

    Kažu kakav si u jednom , takav si u svemu . Iznenađuje do koje mjere je spreman iskriviti istinu . Strah me misliti koliko ima istine u svemu ostalom što kaže .

  • chill27 15.03.2013.

    nemojte se zalit glasali ste za komunjare neg vas sad prave budalom sve nek vam lazu u oci tako ste si sami htijeli

  • dahhmal 15.03.2013.

    Jel ti sebe slušaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare