To je to što me zanima!

Inspekcija će otići istražiti Njavrinu vikendicu na Rabu

Veliko zadnje, od 256 kvadrata, u vlasništvu je Njavrine supruge, a stoji na poljoprivrednom zemljištu koje se nalazi izvan građevinske zone
Vidi originalni članak

Golemu vikendicu na Rabu Đure Njaver ovih će dana obići i građevinska inspekcija, piše Jutarnji list. Veliko zadnje u vlasništvu je Njavrine supruge, a sagrađena je na poljoprivrednom zemljištu koje se nalazi izvan građevinske zone. Njavro je na otoku Rabu sagradio vikendicu od 256 kvadrata s bazenom iako za to nije imao dozvolu. Ispočetka je tražio dozvolu za gradnju objekta od tek 80 kvadrata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Huck 07.07.2010.

    Ooo, TUGO naša hrvatska! Njavro gradi (i izgradi) glomaznu zgradurinu od 250 m2 sa bazenom na poljoprivrednom zemljištu, (bez dozvole) a inspekcija će tek sada otići istražiti Njavrinu vikendicu na Rabu! Čemu sada taj cirkus? Za koga igrati tu predstavu? Gdje su bili do sada? Neke institucije Jaco naša ipak nisu na vrijeme odradile svoj posao! Za to , osim Njavra mora odgovarati i nadležno ministarsvo ! U pravnoj državi bi slijedile ostavke ! Kod nas ? Zna se! Inspektori će otići u turizam na rab, Njavro će ih , kao poslovne partnere počastiti i u zapisnik će ući notica .- Optužba neutemeljena! Pljuc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare