To je to što me zanima!

Inspekcija u Saboru: Više neće morati raditi u WC-u

Državni inspektorat naredio je Saboru da u roku 40 dana petorici službenika, koji rade u bivšem zahodu, osiguraju adekvatanu radnu prostoriju
Vidi originalni članak

Za petoricu saborskih službenika, koji već pet godina rade u prostoriji bivšeg zahoda i za južine udišu mirise fekalija iz odvodnih cijevi, glavobolje bi trebale uskoro prestati. Državni inspektorat naredio je Saboru da u roku 40 dana petorici službenika, koji imaju 'ured' od devet kvadrata i presvlače se uglavnom na hodniku, osiguraju veću radnu prostoriju i odgovarajuću garderobu. Naime, inspektori su Sabor posjetili 28.siječnja. Pregledali su skučeni prostor saborskih službenika smješten na galeriji bivšeg Županijskog doma i utvrdili da je on nezadovoljavajuć obzirom na broj službenika. Također su utvrdili i da im nije osigurana odgovarajuća garderoba s obzirom da su ormar imali na galeriji Županijskog doma. Petorica službenika u Saboru brinu da zastupnici dobiju sve potrebne materijale na svoje klupe, pripremaju dvorane prije sjednica odbora, ažuriraju obavijesti na oglasnim pločama, ali i vode brigu o knjigama upisa zastupnika. Sindikat državnih službenika i namještenika još je u listopadu prošle godine o nehumanim radnim uvjetima obavijestio inspekciju zaštite na radu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • drug Tito_1 03.02.2010.

    Pa to je posao za neke invalide da ljudi mogu zaradit za život, a ne za ove bilmeze!

  • sablja 03.02.2010.

    I što onda očekivati od uvaženih zastupnika kad nisu u stanju vidjeti prostorne probleme ni u vlastitoj sredini, naravno, za one \"obične male\" ljude.

  • sablja 03.02.2010.

    I što onda očekivati od uvaženih zastupnika kad nisu u stanju vidjeti prostorne probleme ni u vlastitoj sredini, naravno, za one \"obične male\" ljude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare